Ingezonden persbericht




VOLKOREN LENTE FESTIJN 2004


op 9 mei 2004 zal in het popcentrum 013 te Tilburg het tweede VOLKOREN FESTIJN plaatsvinden.

deze keer met gezelschappen als: at the close of every day, Brown Feather Sparrow, Rowing on the Lakes of Kanada en Meindert Talma and the Negroes. de laatste 2 zijn o.a. bekend van THE PET SERIES.

de voorstelling zal beginnen om 4 uur, maar om half 4 zal de zaal al open zijn.

trotse hollanders, de mensen achter VOLKOREN. VOLKOREN is een nieuwe platenmaatschappij die zich met name richt op (h)eerlijke rootsmuziek voor volk en vaderland. gezelschappen als at the close of every day, Brown Feather Sparrow en de bekende verzamelserie THE PET SERIES hebben zich inmiddels aangesloten en brengen oorspronkelijke klanken voort in de traditie van de folk- en popmuziek. maar ook het amerikaanse gezelschap 16 horsepower laat zijn klanken vastleggen op vinyl bij VOLKOREN.

at the close of every day geniet op het moment van de aandacht die zij krijgen dankzij het nieuwe album 'the silja symphony'. lovende recensies zijn te vinden in de 'oor', 'panorama', 'humo', 'volkskrant', 'trouw', etc. het door de veerboot "de estonia" geïnspireerde album ligt nu in de winkels en is nu ook verkrijgbaar in een plastic hoesje. de gelimiteerde 'herdenkings'-uitgave is inmiddels bijna uitverkocht, en op = op.

de produkten van VOLKOREN worden in nederland en belgië gedistribueerd door munich te wageningen. voor meer informatie of een interview met een van de bands kunt u contact opnemen met jaïr sagström.

jair@VOLKOREN.com

tel:06-24600116

www.VOLKOREN.com of www.013web.nl

de kosten bedragen 10 euro exclusief de servicekosten. voor meer informatie of de voorverkoop kunt u zich wenden tot:

FAME music BV, AMSTERDAM

Bespreekbureau Haagse Courant, DEN HAAG

Bespreekburo Rotterdams Dagblad, ROTTERDAM

Het Kaartenhuis, DELFT

Van Leest, EINDHOVEN

NOZ, UTRECHT

Plato, GRONINGEN

Tracks Multitronics Schiphol, SCHIPHOL



Nighttown Shop, ROTTERDAM

www.ticketservice.nl