De Unie


Atos Origin - OR-verkiezingen

11 maart 2004 - Op 10 tot 14 mei 2004 worden er verkiezingen voor de ondernemingsraad binnen Atos Origin gehouden. Het gaat om 21 OR-zetels voor een periode van in beginsel drie jaar. Er zullen ook onderdeelcommissies worden gekozen voor de verschillende Business Units.

De Unie is een groot voorstander van een goed functionerende medezeggenschap
De ondernemingsraad en de onderdeelcommissies zijn voor diverse belangrijke aangelegenheden voor de directie de aangewezen gesprekspartner, namens het gehele personeel. De Unie stimuleert daarom haar leden actief aan de medezeggenschap deel te nemen. Bij Atos Origin is de ondernemingsraad ook partij bij het overleg met de directie over de arbeidsvoorwaarden (CAO), naast De Unie en andere vakorganisaties.
Actief deelnemen aan de medezeggenschap voegt een extra dimensie toe aan uw wereld bij Atos Origin. Het kan zinvol en inspirerend zijn. Informeer eens bij een huidig lid van OR of onderdeelcommissie!

Wordt u kandidaat voor De Unie?
Als u zich via De Unie kandidaat stelt en wordt gekozen, dan zit u daar zonder last of ruggespraak van De Unie. U bent ons geen verantwoording schuldig, dat komt toe aan de collegas die u hebben gekozen.

Wel kunnen wij u op diverse manieren ondersteuning bieden. Er zijn brochures beschikbaar over allerlei onderwerpen, die in OR-verband van belang zijn. U treft in ons tweemaandelijks Unie Magazine een beschrijving aan. Verder organiseren wij regelmatig diverse cursussen, die voor OR-leden gratis zijn. Ook die aankondigingen vindt u in Unie Magazine. Verder ben ik als betrokken Unie-bestuurder altijd bereid op uw verzoek adviezen te geven.

Indien u zich kandidaat wilt stellen, verzoeken wij u de bijgaande bereidverklaring ingevuld en ondertekend zo snel mogelijk, doch uiterlijk 24 maart 2004 aan ons te retourneren, zodat wij onze kandidaten kunnen stellen.

De Unie
t.a.v. Eva Geurts
Antwoordnummer 2060
4100 VB Culemborg

U kunt genoemde bereidverklaring ook aan ons retourneren op faxnummer 0345 851 603 of mailen: grt-e@unie.nl

W.F. van Lidth de Jeude,
Bestuurder


donderdag, 11 maart 2004