Gemeente Amersfoort

Puntenburgerlaan op de schop; werkzaamheden Eemkwartier

datum: 3 mei 2004

Vanaf 10 mei tot en met november 2004 vinden gefaseerd werkzaamheden plaats aan de Puntenburgerlaan. De laan krijgt een opknapbeurt en wordt op eenzelfde wijze ingericht als de overige wegen en straten in het Eemkwartier. De Puntenburgerlaan is tijdens de werkzaamheden beperkt bereikbaar voor verkeer.

Op maandag 10 mei gaat het gedeelte vanaf het kruispunt Groningerstraat tot de Flevostraat op de schop. Na de bouwvakantie (medio augustus) wordt het gedeelte tot en met de Edah, inclusief de Flevostraat, aangepakt. Deze werkzaamheden duren tot eind september. In september wordt tegelijkertijd ook de verbindingsweg tussen de Noordewierweg en de Puntenburgerlaan (inclusief het aanwezige plein) onder handen genomen en zal de gehele maand afgesloten zijn voor verkeer. In de laatste fase tenslotte - van begin oktober tot half november - wordt de aansluiting op de Brouwerskom gerealiseerd.

Het verkeer wordt met borden omgeleid. De aanwezige middenstand, inclusief de Edah, is te allen tijde bereikbaar voor voetgangers.