NATIONALE VACATUREBANK.NL

Samenwerking NationaleVacaturebank.nl en Metro maakt arbeidsmarkt transparanter

NationaleVacaturebank.nl introduceert in samenwerking met Metro een nieuw concept waarbij werkgevers door middel van reversed publishing hun online-vacatures onder de aandacht kunnen brengen bij de lezers Metro! NationaleVacaturebank.nl verwacht met deze samenwerking haar voorsprong op concurrent Monsterboard verder te vergroten.

Op maandag 10 mei verschijnt de eerste Metro-editie met vacatures van NationaleVacaturebank.nl. Werkzoekenden kunnen nu ook op een andere plek dan de website hun droombaan tegen komen. Of je nu onderweg bent met de trein, iets aflevert op het postkantoor of wat gaat eten in de McDonalds, je kunt de laatste vacatures van NationaleVacaturebank.nl in Metro bekijken. Wanneer de perfecte baan er niet bij staat, kan de werkzoekende natuurlijk altijd nog naar de website www.NationaleVacaturebank.nl surfen waar momenteel zo'n 14.000 vacatures online staan.

Jan-Peter Cruiming, Managing Director van NationaleVacaturebank.nl: 'Door deze samenwerking van NationaleVacaturebank.nl en Metro worden zowel werkzoekenden die via printmedia zoeken, alsmede zij die via internet zoeken, bereikt. Beide media zijn gratis toegankelijk voor werkzoekenden, waardoor een perfecte match snel tot stand is gebracht, en dat is erg belangrijk in deze tijd van massa ontslagen. Transparantie van de arbeidsmarkt, daar gaat het om.'

Metro
Metro is een landelijke krant die op onafhankelijke wijze en in een handzaam formaat, een samenvatting biedt van het belangrijkste nieuws. Het concept is gebaseerd op een redactionele formule die makkelijk gelezen kan worden in 15 tot 20 minuten, op een moment dat de lezer tijd heeft om te lezen. Metro wordt in Nederland in van maandag t/m vrijdag in een oplage van 345.000 en op zaterdag in een oplage van 200.000 gratis verspreid via de NS-stations, RET Rotterdam, McDonalds restaurants, 150 grote Postkantoren, Martinair-vluchten, Q-Park parkeergarages en enkele universiteiten en ziekenhuizen. De 1,2 miljoen lezers zijn veelal jong (20-34 jaar) en koopkrachtig. Ze bevinden zich in een fase van hun leven waarin ze veel belangrijke beslissingen moeten nemen over studie en werk.

NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste vacaturesite van Nederland met het vacature aanbod van meer dan 40.000 Nederlandse bedrijven en meer dan 120.000 vacatures per jaar. Maandelijks heeft de website meer dan
1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO. Het bestuur van NationaleVacaturebank.nl bestaat uit Jan-Peter Cruiming, Hans Wiegel en Willem Vermeend.

Noot voor de redactie,