--------------------------------------------------------------------------
  Manhattan Associates brengt Integrated Logistics Solutions op de markt  
--------------------------------------------------------------------------

Geïntegreerde modulaire logistieke oplossingen beantwoorden aan de behoeften van totale supply chain Utrecht, 10-05-2004

Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH), wereldwijd marktleider in supply chain execution (SCE)-oplossingen, heeft de beschikbaarheid van zijn 'Integrated Logistics Solutions' voor 'source-to-consumption' supply chain management bekend gemaakt. 'Integrated Logistics Solutions' neemt bedrijfsprocessen als uitgangspunt en biedt een suite van applicaties die zowel geïntegreerd als modulair te implementeren zijn om operationele processen te stroomlijnen en kosten te reduceren.

De applicatie-suite omvat toepassingen voor zowel warehouse- en transportmanagement, 'distributed order management', retourenbeheer en handelspartnermanagement. Daarnast biedt 'Integrated Logistics Solutions' ook oplossingen voor RFID, performance management en event management. Dit platform voor logistiek beheer ondersteunt de gehele waardeketen waardoor organisaties nu één oplossing kunnen kiezen. Ook kunnen bedrijven individuele oplossingen implementeren voor specifieke onderdelen, en met andere applicaties en bestaande systemen integreren.

Door uit te gaan van bedrijfsprocessen in plaats van een bepaalde functie kunnen klanten nu sneller problemen identificeren en aanpakken. Aangezien de bedrijfsprocessen per sector verschillen, zal Manhattan Associates bedrijfsprocessen en -capaciteiten per sector ontwikkelen.

"Met 'Integrated Logistics Solutions' hebben we met onze bewezen applicaties een logische methode ontwikkeld, die toegespitst is op de daadwerkelijke activiteiten van onze klanten. Onze klanten kunnen nu bij één leverancier voor al hun supply chain-behoeften terecht," zegt Pete Sinisgalli, president en chief operating officer van Manhattan Associates. "Wij hebben klanten niet alleen in staat gesteld specifieke processen in de waardeketen eenvoudig aan te pakken, maar bieden ook soepele integratie en verbeterde efficiëntie."
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Manhattan Associates
Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH) is wereldwijd marktleider in supply chain execution & optimisation-oplossingen. Het bedrijf verbetert operationele processen via de applicatie-suite voor warehouse- en transportmanagement, 'distributed order management', retourenbeheer en handelspartnermanagement. Daarnaast biedt het bedrijf ook oplossingen voor RFID, performance management en event management. Die geïntegreerde logistieke oplossingen bieden de meest moderne technologieën, vernieuwende toepassingen en domeinkennis om de prestaties, rendabiliteit en concurrentiepositie van zijn klanten te verbeteren. De onderneming heeft meer dan 900 klanten verspreid over meer dan 1.600 vestigingen wereldwijd, waaronder enkele van de grootste fabrikanten, distributeurs en detailhandelaars ter wereld. Meer informatie op www.manh.com. Jan Heijblom, Sales Manager Manhattan Associates Benelux, tel: +31 (0)30 214 3000
fax: +31 (0)30 214 3099, e-mail: jheijblom@manh.com Journalisten:
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel: +31 (0)20 567 21 70, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:MANH0065-1B40BA