AutoRai

10-5-2004

Porsche organiseert Bezorg een Lachdag voor chronisch zieke kinderen

De zeven officiële Nederlandse Porsche Clubs organiseren zondag 13 juni 2004 in samenwerking met Pon Porsche Import een autodag voor chronisch zieke kinderen. Na het succes in 2002 hebben de besturen van de Porsche clubs samen met Pon Porsche Import besloten de zogenaamde Bezorg een Lachdag te laten terugkeren.

Hiervoor werd succesvol contact gelegd met de kinderafdelingen van het ziekenhuis De Heel in Zaandam, Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag en Carolus Ziekenhuis in Den Bosch.

De patiëntjes in de leeftijd tussen de 8 en 16 jaar, worden in de drie betrokken ziekenhuizen behandeld voor leukemie, diabetes en andere chronische ziekten en moeten vaak voor allerlei vervelende onderzoeken in het ziekenhuis zijn. Porsche wil de zieke kinderen onder het motto Bezorg een Lachdag een onvergetelijke dag bezorgen in de auto van hun dromen. Naast de tocht in de Porsche worden er bij de Porsche importeur in Leusden een aantal activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Aan het einde van de dag brengen de kinderen een bezoek aan het Militaire Luchtvaartmuseum in Soesterberg.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

09.00 - 10.00 uur: Ontvangst/ inschrijving in een van de drie ziekenhuizen.
10.00 - 10.15 uur: Welkomstwoord.
10.15 - 10.30 uur: Porsches opstellen en toerrit naar Leusden. 12.30 - 13.00 uur: Aankomst van alle Porsches bij Pon Porsche Import in Leusden.
13.00 - 16.00 uur: Gezamenlijke lunch plus diverse activiteiten op terrein Pon. Daarna op eigen gelegenheid vertrek naar Luchtvaartmuseum Soesterberg.
16.00 uur: Vertrek naar betreffend ziekenhuis.
17.00 uur: Verwachte aankomst betreffend ziekenhuis.

Het evenement is geheel door het bedrijfsleven gesponsord. Daarnaast doen de diverse clubleden een vrijwillige bijdrage die geheel ten goede aan de zieke kinderen komt.