Politie Amsterdam-Amstelland

Dode man aangetroffen
10-5-2004. Zondagavond rond halfelf rukten hulpdiensten uit voor een onwel geworden man die bij de lift van Kleiburg zou liggen. De politie trof een 52-jarige man aan die reeds was overleden. De schouwarts stelde vast dat het hier niet om een misdrijf ging. Het slachtoffer is vermoedelijk aan een overdosis harddrugs overleden. Sectie zal moeten uitwijzen of dit vermoeden juist is.
Vrouw doodgestoken door echtgenoot
10-5-2004. Zaterdagavond rond zeven uur is een 32-jarige vrouw overleden aan de verwondingen die zij opliep bij een steekpartij in haar woning in de Oosterparkbuurt. Haar man, die er van verdacht wordt de fatale steken te hebben toegebracht, is aangehouden. Neergestoken om 2 euro
10-5-2004. Zondagochtend rond halftwaalf raakte een man zwaargewond toen hij in zijn rug werd gestoken door een bekende. De mannen hadden ruzie gekregen over 2 euro die het slachtoffer nog verschuldigd was. Het slachtoffer, wiens identiteit nog onbekend is, werd opgenomen in een ziekenhuis. Hij verkeert niet in levensgevaar. De dader werd door in een sloot in de omgeving aangetroffen en werd gearresteerd.