1e persbericht van maandag 10 mei 2004

Eindhoven 10-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Brand

Maandagmorgen rond 4.00 uur brak brand uit in een in aanbouw zijnde chaletwoning aan de Kanaaldijk Noord. De brandweer heeft het vuur bestreden. De oorzaak is mogelijk brandstichting. De technische recherche stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Bij de brand raakte niemand gewond.

Eindhoven: Man met traangas en drugs gepakt

Zondag rond 18.00 uur is op de Antony van Leeuwenhoeklaan een 27-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten zagen hem in zijn auto een joint draaien. In de auto vonden de agenten ook een busje traangas en nog enkele grammen weed en hasj. Het traangas en de drugs zijn in beslaggenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Vrouw gewond bij aanrijding

Een vrouw van 19 uit Helmond is zondagavond rond 20.15 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Eindhovensedijk. Ze reed met haar auto te snel een oprit bij een woning op en verloor de controle over haar voertuig. Ze botste tegen een boom . De vrouw is met een hersenschuddingen en hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Diefstal autos

In de nacht van zondag op maandag is in de Nebostraat een zwarte Volkswagen Golf met het kenteken ZD-JF-17 gestolen. Diezelfde nacht werd op de Urkhovenseweg een rode Volkswagen Golf met het kenteken FB-HP-70 gestolen.

Geldrop: Inbraak

Zondag tussen 10.00 en 16.00 uur is ingebroken bij een woning annex bedrijf aan de Nieuwendijk. De inbrekers braken achter de woning een schuifpui open. Ze zijn aan de haal met een TFT scherm, twee laptops en een koffer.

Reusel: Woninginbraak

Zondag overdag is ingebroken in een woning aan de Langedijk in Reusel. De inbreker wist via een dakkapel de woning binnen te dringen. Er is geld uit enkele portemonnees gestolen.

Helmond: Rijbewijs ingenomen van dronken automobilist

De politie heeft maandagmorgen om 3.30 uur op de Zeeltstraat in Helmond een man van 21 uit Asten aangehouden. Agenten zagen de man met zijn auto slingeren. Nadat hij aan de kant gezet was viel de bestuurder uit zijn auto. Hij was dronken. Een blaastest gaf een promillage van 1,6 promille. Zondag 9 mei was dezelfde man ook al door de politie aangehouden, omdat hij dronken achter het stuur zat. Hij blies toen 0,9 promille. De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen.