Apple Benelux

Schrijf je in voor drupa Seminars Officiele drupa Site Düsseldorf Messe Pro Case Studies

Apple at drupa 2004. Messe Düsseldorf, Germany, May 6-19.

drupa is de beurs bij uitstek voor professionals in de pre-media en printproductie branche. Eens in de vier jaar wordt deze beurs georganiseerd, die maar liefst 2.000 exposanten en circa 450.000 bezoekers trekt. Dit jaar vindt drupa plaats van 6 tot 19 mei, in Düsseldorf.

Mac OS X is het meest geschikte platform voor de pre-media en printproductie branche. Hoezo? Bezoek onze stand in Hal 9 (stand 9D44). Van 7 tot 13 mei verzorgt Apple een aantal seminars (zie hieronder voor meer informatie) toegespitst op de geavanceerde technologiën geïntegreerd in Mac OS X Panther, zoals ColorSync, AppleScript, FontBook en Quartz Extreme, die hand-in-hand samengaan met onze bekroonde serie aan hardware en op de uitgebreide selectie aan oplossingen aangeboden door derden. Overtuig u zelf van de naadloze integratie en de vergaande controle die u kunt uitoefenen op elke stap binnen uw workflow.

Ontdek ook hoe de kracht van de Power Mac G5, de Xserve en de Xserve RAID van Apple professionele ontwerpers en drukkers (printers) van dienst is bij het stroomlijnen van hun werk en daardoor tijd en geld uitspaart, en dat terwijl de productiviteit toeneemt. Vanaf het beginpunt van creativiteit tot het moment van eindresultaat is de Mac het platform met alle elementen die onontbeerlijk zijn voor het totstandbrengen en behouden van een productie workflow die het best bij u past.

bezoek ons op drupa 2004 en bekijk het met eigen ogen.

Mac OS X Panther: The Ultimate 2D Imaging Platform - ColorSync, PDF en Font Management.

Voor wie bestemd? IT Managers, Grafisch ontwerpers, fotografen, Pre-media en Productie specialisten.

Welke kennis doet u op?: Ontdek hoe de geïntegreerde oplossingen van Mac OS X Panther, vanaf het bepalen van de inhoud tot aan de productie voor printen, internet of andere digitale media werken. Ervaar hoe als u door middel van een volledige integratie van PDF en ColorSync de creativiteit kunt bevorderen en een probleemloze workflow kunt neerzetten.

Wanneer? Van 7 tot 13 mei:
2 sessies per dag: 11:00 tot 12:00
15:00 tot 16:00

Het aantal plaatsen is beperkt. Registeer nu .

Workflow Automation met AppleScript en AppleScript Studio

Voor wie bestemd? IT Managers, Grafisch ontwerpers, fotografen, Pre-media en Productie specialisten.

Welke kennis doet u op?: Ontdek hoe met AppleScript uw productiviteit kunt verhogen en uw processen kunt optimaliseren. Ongeacht of u gebruik maakt van AppleScript voor het automatiseren van uw volledige workflow, danwel scripts schrijft voor acties voor bestanden. Ervaar hoe eenvoudig AppleScript gebruikt kan worden in bedrijven binnen de creatieve, productie- en pre-media branche.

Wanneer? Van 7 tot 13 mei :
1 sessie per dag: 13:00 tot 14:00

Het aantal plaatsen is beperkt. Registeer nu .

Mac OS X Panther
Mac OS X Panther Panther, met meer dan 150 nieuwe kenmerken, bevat de zondermeer belangrijkste release van AppleScript van de afgelopen tien jaar. AppleScript introduceert krachtige nieuwe kenmerken en applicaties die het mogelijk maken om terugkerende werkzaamheden en activiteiten te automatiseren. Voeg daar het volledige vernieuwde Font Book voor perfect lettertypebeheer, Host-based Colour Matching, PostScript to PDF Conversion en nog diverse andere PDF workflow tools aan toe en u beschikt over de meest innoverende versie van Mac OS X tot op heden.

Xserve en Xserve RAID
Xserves in a 1U Rack

Ontworpen om de op UNIX gebaseeerde kracht en geavanceerde capaciteiten van Mac OS X Server te leveren, biedt de nieuwe Xserve G5 een fenomenale processing kracht, een enorme opslagcapaciteit - tot 750GB - en de 'tools' voor beheer op afstand, die het uitvoeren en onderhouden van taken vereenvoudigen.Voeg daaraan toe de Xserve RAID, met een 3,5 TB aan opslagcapaciteit en u beschikt over een 'asset management'- systeem van wereldklasse, dat niet onderdoet voor welk systeem dan ook.

Power Mac G5
Power Mac G5 Nu nog sneller werken met de dual processor Power Mac G5., in de snelheden van 1.8 en 2GHz is de Power Mac G5 nu leverbaar. Dankzij 64-bits-kracht en een architectuur met hoge bandbreedte inclusief AGP 8x grafische bus en de drie PCI-X-sleuven rekent deze revolutionaire computer definitief af met alle beperkingen en knelpunten van de traditionele pc. Alleen al vanwege de 64-bits-processors van de Power Mac G5 die zorgdragen voor een geheugen van 8 GB aan 400-MHz 128-bits DDR SDRAM, wat vier keer zoveel is als een standaard pc

Brilliant Savings
Brilliant Savings Als u tussen 30 maart en 26 juni 2004 tegelijkertijd een Power Mac G5 en een 23-inch Cinema HD Display aanschaft, krijg u EUR 400 terug (of EUR 250 als u een individuele klant uit het onderwijs bent). Lees de voorwaarden...