Stadsdeel Zeeburg

De Zandloper

De voorpost van stadsdeel Zeeburg en Projectbureau IJburg heeft op IJburg haar deuren voor de bewoners geopend. De Zandloper is gevestigd in het noodgebouw op het Haveneiland aan de Joris Ivensstraat 2.

Nieuwe bewoners kunnen hier met al hun vragen en opmerkingen terecht bij aanspreekpersoon Vivan Mell. Hij is bereikbaar via tel (020) 608 03 63, mobiel (06) 524 021 56 of per e-mail: ijburg@zeeburg.nl.

Aanspreekpersoon Vivan Mell

De Zandloper is een fysieke en digitale post waarin de functies communicatie, informatie, klachtenafhandeling, gebiedsbeheer en handhaving voorlopig een plek krijgen. Ook wordt het voor de nieuwe IJburger mogelijk om De Zandloper te gebruiken voor vergaderingen en ontmoetingsruimte. Met het realiseren van deze voorpost wordt tegemoet gekomen aan de wens om al in de pioniersfase van IJburg als stadsdeelorganisatie nadrukkelijk aanwezig te zijn.

De Zandloper is in IJburg het eerste aanspreekpunt van stadsdeel Zeeburg voor haar nieuwe burgers, ondernemers, groepen en andere gebruikers. Zij kunnen hier terecht voor onder meer informatie over het stadsdeel, beantwoorden van vragen, afhandeling van klachten en voor initiatieven die ondersteuning behoeven van stadsdeel Zeeburg en of de centrale stad.

In eerste instantie wordt de voorpostfunctie vormgegeven door middel van een spreekuur. Die functie wordt uitgebreid naar mate er zich meer mensen in IJburg vestigen. De voorman Vivan Mell heeft reguliere inloopspreekuren op:

* dinsdag van 17.00 - 19.00 uur

* donderdag van 14.30 - 16.30 uur

Verder alleen op afspraak. De Zandloper is telefonisch bereikbaar op nummer (020) 60 80 363 of (06) 524 021 56. Het e-mailadres is IJburg@zeeburg.nl.