TT-LINE GMBH & CO

Zweden-specialist gaat voor kwaliteit en stabiele prijzen

Rederij TT-Line: de Zweden-specialist gaat voor kwaliteit en stabiele prijzen

Hamburg (ots) - TT-Line biedt in 2004 op de overtochten tussen Duitsland en Zweden meer service tegen stabiele prijzen. De Oostzee-rederij zet haar succesvolle tariefstelling van vorig jaar onveranderd voort. Ook dit jaar is er weer het 'minitarief': vanaf EUR 98,00 enkele reis voor een personenauto met maximaal vijf personen. Dit 'minitarief' is het hele jaar door op minstens een van de dagelijkse afvaarten te boeken. Bij gelijktijdige reservering van de heen-en terugreis wordt bovendien EUR 25,00 retourkorting verstrekt.

Kampeerders met Zweden als reisdoel kunnen ook in 2004 het voordelige 'Camper Special-tarief' boeken: een enkele reis van Rostock of Travemünde naar Trelleborg voor een camper of auto met aanhanger met een lengte tot 9 meter en vijf personen is al te boeken vanaf EUR 115,00. Het tarief is ook geldig op bepaalde afvaarten in het hoogseizoen. Bij gelijktijdige reservering van de heen-en terugreis wordt ook bovendien EUR 25,00 retourkorting verstrekt.

De moderne vloot van TT-Line garandeert een comfortabele en aangename reis naar Zweden. Zo varen, naast de 'groene' schepen NILS DACKE en ROBIN HOOD, ook de milieuvriendelijke jumboschepen NILS HOLGERSSON en PETER PAN op het traject Travemünde - Trelleborg. De beide ultramoderne schepen beschikken, naast een ruime panoramalounge met bar, een groot buffetrestaurant en een exclusieve winkel, ook over een bioscoop, vergaderzalen, speelruimte voor de kinderen en een grote fitness-en saunaruimte. Tussen Rostock en Trelleborg varen sinds 2002 de recentelijk omgebouwde combiveren TOM SAWYER en HUCKLEBERRY FINN. Tevens vaart de hogesnelheidsveerboot DELPHIN op deze route, die de vaartijd naar Zweden tot minder dan drie uur terugbrengt.

Informatie en reserveringen bij elk erkend reisbureau of rechtstreeks bij TT-Line, telefoon 00 49 40 36 01 442. Alle overtochten, inclusief voertuig, accommodatie en maaltijden, zijn natuurlijk ook te boeken op www.TTLine.com.

ots Original Text Service: TT-Line GmbH & Co. KG Internet : http://www.presseportal.de

Contakt:
Hanja Maria Richter
TT-Line GmbH & Co. KG
Tel: 0049 40 3601 448
e-mail: Hanja.Richter@TTLine.com

10 mei 04 15:27