Ingezonden persbericht


PERSBERICHT D.D. 10 MEI 2004

Kennisnet kiest voor Koninklijke De Swart

ZOETERMEER/DEN HAAG - Door middel van een Europese aanbestedingsprocedure selecteerde stichting Kennisnet twee drukwerkleveranciers voor haar totale drukwerkpakket. De keuze viel begin mei 2004 mede op Koninklijke De Swart, een onderneming van Thieme GrafiMedia Groep. Koninklijke De Swart - al 200 jaar toonaangevend in en om Den Haag - jubileum viertverzorgt de komende 3 jaar als preferred supplier het drukwerk van stichting Kennisnet. Een verlenging van het contract met tweemaal een jaar behoort tot mogelijkheden.

Professionele werkwijze
Marcel Rijken, senior inkoper van stichting Kennisnet: "Door toepassing van objectieve gunningscriteria zijn de professionele werkwijze en het brede producten- en dienstenpakket van Koninklijke De Swart (Thieme GrafiMedia Groep) voor Kennisnet de twee belangrijkste redenen om Koninklijke De Swart als preferred supplier te selecteren." De mogelijkheid om producten gemakkelijk on line te bestellen en het aantrekkelijke prijsniveau leverden daaraan ook een belangrijke bijdrage.

Kennisnet
Stichting Kennisnet, gevestigd in Zoetermeer, is dé internetorganisatie van en voor het onderwijs en heeft daarmee nadrukkelijk een publieke taak. Kennisnet streeft ernaar om de mogelijkheden van ICT voor het onderwijs maximaal te benutten. Op de onderwijsportal www.kennisnet.nl zijn 'virtuele ruimten' ingericht ten behoeve van leer- en onderwijsprocessen. Op die manier wordt leren plaats- en tijdonafhankelijk mogelijk gemaakt.

Thieme GrafiMedia Groep
Met 19 ondernemingen en een omzet van circa 80 miljoen euro is Thieme GrafiMedia Groep één van de grootste spelers op de Nederlandse grafische markt met een vooraanstaande positie in plano-offset. De groep werkt aan het uitbreiden van de verworven positie in grafische communicatie. De ondernemingen bieden naast grafische dienstverlening ook expertise met betrekking tot digitaal printen, multimedia, uitgeven, marketing- en communicatieadvies, concept & vormgeving, warehousing en fulfilment.

Fotobijschrift: Hans den Boer (Manager Communicatie Kennisnet, links) en Frans-Theo Niemeijer ( directeur Koninklijke De Swart) bezegelen de samenwerking met een handdruk.

Inlichtingen over dit persbericht bij:

Frans-Theo Niemeijer
Algemeen Directeur
Koninklijke De Swart
Tel. 070 - 308 21 21 / 06 - 53 43 21 73
ftniemeijer@kds.nl

Nel van Holst
Corporate Communicatie
Thieme GrafiMedia Groep
Tel. 015 - 215 19 98/ 06 - 453 28 170
nelvanholst@thiemegroep.nl


---- --