Gemeente Hulst


Persbericht - 10.05.2004

Presentatie Staat-Spaanse Linies fietsroute

In het kader van het Toeristisch Ontwikkelingsplan Fase 2 is een fietsroute ontwikkeld voor het toegankelijk maken van het vestinglinies rondom Hulst.
De route is getiteld Staat-Spaanse Linies fietsroute.

De uitgezette route is 25 km lang. Deze loopt aan de oostzijde van de stad Hulst over oude liniedijken en passeert daarbij oude forten en resten van verdedigingswerken.
In de hiervoor ontwikkelde brochure/folder wordt uitgebreid ingegaan op de verdedigingwerken die de fietser onderweg tegenkomt. De route is geschikt voor zowel jong als oud.

De fietsroute zal verkrijgbaar zijn bij de vestigingen van de VVV in Zeeuws-Vlaanderen.
Om het belangstellenden nog gemakkelijker te maken de route te fietsen is de VVV in samenwerking met Serpenti Cycling uit Hulst per 1 mei 2004 begonnen met de verhuur van fietsen vanuit s-Landshuis.

De fietsroute is een gezamenlijk product van VVV Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Hulst en is mede mogelijk gemaakt met steun van de Europese Gemeenschap.

Officiële presentatie
Om de fietsroute officieel in te wijden neemt wethouder F. van Driessche op dinsdag 11 mei 2004 om 13.00 uur het eerste exemplaar van de fietsroute in ontvangst.
Dit vindt plaats bij het s-Landshuis.

---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: mbe@gemeentehulst.nl