Gemeente Voorschoten

Persberichten - Brandweer zoekt vrijwilligers
Uitgebracht op: donderdag 22 april 2004

Brandweer Voorschoten zoekt nieuwe vrijwilligers. In de aanloop naar de informatieavond op 11 mei a.s. in de Brandweerkazerne is een uitgebreide wervingscampagne opgezet om met name nieuwe brandweerlieden te werven die overdag in Voorschoten beschikbaar zijn.

De actie wordt ondersteund met flyers en posters, maar ook op de websites www.voorschoten.nl en www.voorschotenactueel.nl is uitgebreide (foto)informatie opgenomen.

In de aanloop naar Koninginnedag worden de flyers in de diverse wijken van Voorschoten rondgedeeld en de posters op 'strategische' plekken opgehangen. Op de voorlichtingspagina van de gemeente in Groot Voorschoten wordt de actie ook onder de aandacht gebracht. Op 30 april zelf vraagt de Brandweer in de Koninginnedagoptocht op ludieke wijze aandacht voor de wervingsactie.

Op 11 mei vindt een uitgebreide informatieavond in de Brandweerkazerne plaats (aanvang 19.30 uur). Met interactieve demonstraties kunnen geĂŻnteresseerden dan niet alleen kennis maken met toekomstige collega's, maar ook met het materieel. Het streven is september 2004 te starten met de opleidingen.


- einde bericht -