Stad utrecht, 09.15 uur

Utrecht 11-05-2004 - Nieuwsberichten district Stad Utrecht

Straatroof

UTRECHT Op het Vredenburg werd in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 mei een man door drie mannen beroofd van zijn geld.

Een 21-jarige man uit Paipis (Finland) stond omstreeks 03.05 uur te pinnen bij een automaat aan het Vredenbrug. Op het moment dat de man zijn geld uit de automaat wilde pakken kwam er een onbekende negroïde man aanlopen. De man vroeg iets aan het slachtoffer echter die verstond hem niet. Op dat moment kwamen van achteren nog twee negroïde mannen aanlopen. Zij eisten het net gepinde geld van het slachtoffer. Nadat hij al zijn geld had afgegeven vertrokken de verdachten in de richting van de Lange Elizabethstraat.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze straatroof. Heeft u informatie belt u dan met de politie van het district Paardenveld, tel.: 0900 88 44.

Winkeldief aangehouden

UTRECHT Bij een winkel aan de Twijnstraat werd maandagmiddag een man aangehouden, omdat hij een diefstal had gepleegd.

Omstreeks 15.50 uur zag het personeel van de winkel dat een man flesjes bier mee de winkel uitnam, zonder deze eerst af te rekenen. De 26-jarige verdachte uit Utrecht werd door het personeel aangehouden en overgedragen aan de inmiddels gearriveerde politie. De Utrechter had voor ruim

30,= aan drank gestolen.