E-FOLDERS

Jarige E-folders.nl introduceert online blader folders

De website E-folders.nl, die deze maand 1 jaar bestaat, introduceert het blader gevoel van de huis aan huis folder op het Internet. Met behulp van een nieuwe techniek, Turnpages(tm) genoemd, ziet de folder er net zo uit als de papieren variant en kan er op een eenvoudige wijze doorheen gebladerd worden. Met deze innovatie wordt de gebruiksvriendelijkheid van de site verder verhoogd. E-folders.nl wil hiermee onderstrepen hét startpunt te zijn voor iedereen die online de folderaanbiedingen wil bekijken.

Aan het begin van het internettijdperk werd vaak gekozen voor geheel nieuwe oplossingen voor het presenteren van informatie. Op dit moment blijkt dat juist vertrouwde presentatiemethoden gewaardeerd worden. De eerste ervaring met Turnpages(tm), en andere vergelijkbare online bladeroplossingen, laat zien dat mensen graag gebruik maken van herkenbare concepten op het Internet. Zij stellen de herkenbaarheid, de fraaiheid van de opmaak en de eenvoud in het gebruik van de Turnpages(tm) folder erg op prijs.

E-folders.nl heeft in het eerste jaar van haar bestaan bewezen een behoefte te vervullen bij het grote publiek. De website wordt maandelijks door meer dan 40.000 mensen bezocht en inmiddels hebben bijna 10.000 bezoekers een profiel aangemaakt. Met dit profiel beschikken zij over een eigen folderpakket en ontvangen, indien ze daar zelf voor kiezen, een wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief informeert wekelijks over nieuw verschenen reclamefolders.

Naast consumenten weten steeds meer bedrijven E-folders.nl te vinden. Meer dan 20 folderaanbieders hebben inmiddels de toegevoegde waarde van een
folder verzamelsite ontdekt. Door de folder op E-folders.nl te plaatsen bereiken ze mensen die actief op zoek zijn naar aanbiedingen. Verder heeft 30% van de bezoekers een brievenbussticker tegen reclamedrukwerk. Deze groep wordt op geen andere manier bereikt.


---

Noot voor de redactie/