Gemeente Woudenberg


2004-034 Woudenberg op zoek naar herinneringen aan vorig jaar

WOUDENBERG, 11 mei 2004
De gemeente Woudenberg is benieuwd naar uw herinneringen aan 2003. Het gaat dan in het bijzonder om uw herinneringen aan het contact met de gemeente Woudenberg. Een selectie van deze herinneringen wordt gebruikt voor het Burgerjaarverslag 2003, dat de gemeente op dit moment samenstelt.

De burgemeester van iedere gemeente in Nederland moet een Burgerjaarverslag schrijven. In het Burgerjaarverslag schrijft de burgemeester onder andere over de kwaliteit van de dienstverlening. Ook wordt in het Burgerjaarverslag teruggeblikt op het afgelopen jaar. En daarvoor heeft de gemeente de hulp van inwoners nodig.

De bijdrage(n) van inwoners moeten gaan over de contacten met de gemeente. Waarover bent u tevreden? Wat kan de gemeente beter doen? De gemeente Woudenberg is benieuwd naar de ervaringen en herinneringen van vorig jaar.

Inzendingen
Inwoners die een bijdrage willen leveren aan het Burgerjaarverslag van de gemeente Woudenberg, kunnen dat op verschillende manieren doen:
1. Schrijf een brief aan de
Gemeente Woudenberg
Ter attentie van de heer L.W.H. Rebel
Postbus 16
3930 EA Woudenberg

2. Stuur een e-mail naar burgerjaarverslag@gemwoudenberg.nl.

Bijdragen mogen maximaal één A4-tje bedragen en moeten uiterlijk vrijdag 28 mei 2004 in het bezit van de gemeente Woudenberg zijn. De gemeente Woudenberg maakt als teveel bijdragen worden ingestuurd een selectie uit de ingezonden herinneringen.
Laatst gewijzigd op 11/05/2004