SAP

SAP Nederland

Software en oplossingen, consistentie en knowhow

SAP is de grootste softwareleverancier van Europa en behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld. SAP is marktleider op het gebied van business software-oplossingen. Met behulp van de mySAP Business Suite verbeteren mensen en bedrijven de relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun operaties en behalen zij aanzienlijke efficiencywinst binnen hun toeleveringsketens. Deze geïntegreerde reeks oplossingen werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaard en helpt bedrijven de concurrentie voor te blijven.

Het hoofdkantoor van SAP is gevestigd in het Duitse Walldorf en het bedrijf biedt momenteel werk aan meer dan 28.000 mensen in meer dan 50 landen. SAP heeft wereldwijd meer dan 6500 softwareontwikkelaars in dienst. Naast de centrale ontwikkelafdeling op het hoofdkantoor in Walldorf (Duitsland) heeft het bedrijf een wereldwijd netwerk van ontwikkellaboratoria.

Op dit moment gebruiken ruim 20.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Hiertoe behoren ondernemingen van uiteenlopende omvang, waaronder meer dan de helft van de bedrijven uit de wereldwijde top 500. Het totaal aantal SAP installaties wereldwijd is gestegen tot boven 64.500. Voor meer Facts & Figures klik hier.

De organisatie staat onder het symbool "SAP" genoteerd in de DAX aan de beurs van Frankfurt en de New York Stock Exchange. Henning Kagermann staat aan het hoofd van de onderneming al voorzitter van de Executive Board en CEO. Hasso Plattner, een van de oprichters van het bedrijf is voorzitter van de Supervisory Board.

SAP Nederland B.V. is opgericht in 1987 en is gevestigd in 's-Hertogenbosch. SAP Nederland B.V.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

SAP Nederland