Gemeente Cranendonck



1. Sluiting gemeentehuis, LIAC en zwembad

2. Commissievergaderingen

3. Afvalstoffenheffing

4. Burgemeester Meinema legt stoeptegel

5. De buurt: dat ben je zelf

---

11 mei 2004

Sluiting gemeentehuis, LIAC en zwembad
In verband met Hemelvaart zijn het gemeentehuis en de LIAC-vestigingen donderdag 20 mei en vrijdag 21 mei de hele dag gesloten.

Het Ekkerbad is op donderdag 20 mei gesloten. Vrijdag 21 mei as. is het zwembad weer geopend.

Wijziging ophaaldag huisvuil
In verband met Hemelvaartsdag wordt het GFT-afval op een andere dag dan gebruikelijk opgehaald. Dit betekent dat de route van donderdag 20 mei wordt gereden op zaterdag 22 mei 2004.
10 mei 2004

Afvalstoffenheffing
Met dagtekening 26 juni 2004 zal de Waterleidingmaatschappij Brabant Water voor de kernen Maarheeze, Soerendonk en Gastel de jaarlijkse eindafrekeningen versturen.

Brabant Water brengt maandelijks of per kwartaal een voorschot bij u in rekening.

In dit voorschotbedrag wordt naast het waterverbruik ook de gemeentelijke heffingen voor het rioolrecht en de afvalstoffenheffing meegenomen.

U ontvangt nu een eindafrekening voor het waterverbruik en de daadwerkelijk te betalen bedragen voor rioolrecht en afvalstoffenheffing. De periode waarover u de eindafrekening ontvangt staat vermeld op de afrekening.

Bij de eindafrekening treft u ook een specificatie afvalstoffenheffing aan, waarop het aantal ledigingen per soort container staan vermeld. Tevens is op de specificatie vermeld over welke periode de ledigingen zijn meegenomen in de eindafrekening.

Het bedrag dat u de afgelopen periode te veel dan wel te weinig heeft betaald, zal worden verrekend met het nieuwe voorschot.

Bij wie kunt u terecht met vragen over deze eindafrekening
* Informatie over het voorschot
heeft u naar aanleiding van deze eindafrekening vragen over het voorschot of over uw waterverbruik, dan dient u contact op te nemen met de klantenservice van Brabant Water, telefoonnummer 073-6838000

* Informatie over uw container zoals:

- datum van lediging

- inhoud van uw container

- chipnummer

- ruiling in verband met volume-inhoud enz. Voor al deze vragen kunt u bellen naar het gratis telefoonnummer van het Milieu Informatie Centrum
telefoonnummer 0800-0230344

---