Politie Amsterdam-Amstelland

Gewapende overval op sauna
11-5-2004. Maandagmorgen rond acht uur vond een gewapende overval plaats op een sauna in de Raamstraat. Een personeelslid opende de zaak en werd opeens van achteren benaderd door een gehelmde man. Deze man bedreigde het personeelslid met een vuurwapen en eiste geld. Nadat de overvaller een tas had gevuld met geld knevelde hij het slachtoffer. Hierna verdween hij in onbekende richting.
---
Graffitispuiters aangehouden
11-5-2004. Dinsdagochtend rond vier uur werden op de Prinsengracht vier personen aangehouden in verband met graffitispuiten op gevels van woningen. De verdachten, een vrouw en drie mannen in de leeftijd van 19 tot 32 jaar, werden overgebracht naar een politiebureau. Hun spuitbussen zijn in beslag genomen.
Medewerker vastgebonden bij overval
11-5-2004. Dinsdagochtend rond halfdrie werd een medewerker van een grillroom overvallen toen hij de zaak afsloot. Drie gemaskerde mannen dwongen hem weer naar binnen te gaan. Hij werd met een vuurwapen bedreigd en vervolgens vastgebonden. De overvallers doorzochten de zaak en maakten een geldbedrag buit.
Het slachtoffer bevrijdde later zichzelf en sloeg alarm. De recherche van bureau Waddenweg is op zoek naar getuigen en naar mensen die informatie hebben over deze overval. U kunt bellen met: (020) 559 2121.