Ingezonden persbericht


Mei 2004

Pers Up Date

Vijf miljoenste bezoeker in Designer Outlet Centre Roermond

Roermond, 9 mei. Afgelopen weekend is de vijf miljoenste bezoeker van het Designer Outlet Centre Roermond feestelijk onthaald. Op deze zonnige Moederdag, ontving de heer Pellegrino Francesco een kadocheque van 500 uit de handen van Roel Stroeken van McArthurGlen. Deze Italiaanse smart shopper, tijdelijk woonachtig in Düsseldorf, bewijst maar weer eens dat outlet shoppen ook over de grenzen razend populair is.

Succesvol shop-paradijs

Sinds de opening op 21 november 2001 is het Designer Outlet Centre Roermond uitgegroeid tot een volwaardige toeristische attractie. Door de diversiteit in winkelaanbod, overdekte speeltuin en vermaak voor kinderen, en de vele gezellige horeca gelegenheden is het Designer Outlet Centre Roermond een heerlijke dagje uit voor de hele familie. Inmiddels hebben 5 miljoen enthousiaste shoppers dit ondervonden ­ alleen al 2,2 miljoen in het afgelopen jaar. Hiermee bekleedt het Designer Outlet Centre Roermond de derde plaats van top attractie punten van Nederland. Steeds meer dagjes-toeristen ontdekken het fenomeen outlet shoppen.
Designer Outlet Centre Roermond
Inmiddels zijn er 60 winkels gevestigd met meer dan 120 wereldmerken. Tijdens het shoppen kan er uitgerust worden in een van de vele horecagelegenheden. Zo zijn er onlangs twee bijgekomen: Segafredo met heerlijke Italiaanse koffie en broodjes, en Bufkes met onvervalste Limburgse specialiteiten. Het Designer Outlet Centre Roermond heeft alles in huis voor een heerlijk dagje uit met de hele familie! Het Centre is rechtstreeks bereikbaar via de provinciale weg en direct gelegen aan het historische hart van Roermond. Het Outlet Centre is 361 dagen per jaar geopend ­ dus ook op zondag ­ van 10.00 tot 18.00. Elke donderdag is het Centre tot 20.00 geopend.

Designer Outlet Centre Roermond BV Stadsweide 2 6041 TD Roermond Voor informatie: T 0475 ­ 351 777 S www.designeroutletroermond.com Persinformatie:
Cachet Communicatie,T 036­548 21 28 / E cynthia@cachetcommunicatie.com


---- --