Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 11 mei 2004

Exact Match wint innovatieprijs "Gouden @"

ALMERE - Exact Match heeft deze week de "Gouden @" gewonnen van het RTL 5-programma 'Back to Business'. Het in Almere gevestigde bedrijf van Ilja van den Berg (29) heeft de prijs gewonnen vanwege haar innovatieve concept: Exact Match ontwikkelt ICT-producten en -diensten en laat de uitvoerende taken door informaticastudenten doen.

Eigen ICT-professionals van Exact Match sturen deze studenten aan en zorgen zelf voor de uiteindelijke implementatie."Omdat de studenten thuis in hun vrije tijd werken, besparen wij niet alleen op loonkosten, maar ook op software, hardware en kantoorruimte", zegt Ilja van den Berg. "Op die manier kunnen wij hoge kwaliteit garanderen tegen een lage prijs." Tevens detacheert Exact Match ervaren jonge ICT-programmeurs en verzorgt het bedrijf de werving en selectie van afgestudeerde studenten.

De "Gouden @" is afgelopen zondag uitgereikt in de laatste aflevering van 'Back tot Business' van dit seizoen. Het televisieprogramma wordt zaterdag 15 mei om 15.00 uur herhaald.

Info: www.exactmatch.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht