Den Bosch 11/05

's-Hertogenbosch 11-05-2004

VERDACHTE HUISELIJK GEWELD AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch Maandagavond heeft de politie aan het Zuidoosterfront in s-Hertogenbosch een 20-jarige man aangehouden die kort daarvoor zijn 58-jarige vader mishandeld had. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding hevig. De zoon kreeg ruzie met zijn vader over een huiselijke kwestie. Het slachtoffer werd o.a. geslagen en liep lichte verwondingen op. De gewaarschuwde politie hield de zoon onder heftig verzet aan en heeft hem geboeid overgebracht naar het bureau. Hij is inverzekeringgesteld.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN VOOR OPENLIJKE GEWELDPLEGING

Rosmalen Maandag zijn drie meisjes van 14, 15-en 16 jaar uit Rosmalen en Berlicum en een 14-jarige jongen uit Rosmalen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Het viertal wordt ervan verdacht op 29 april jl. in de avonduren diverse ruiten van het Rodenborch college aan de TM Kortenhorstlaan in Rosmalen te hebben ingegooid. Zij zijn voor verhoor ingesloten. De politie sluit niet uit dat er nog meer jongeren in deze zaak worden aangehouden.R

RAMKRAKEN

s-Hertogenbosch In de nacht van maandag op dinsdag zijn er kort na elkaar twee ramkraken gepleegd. De eerste kraak vond plaats bij een kledingzaak aan de Dorpsstraat in Rosmalen. De daders ramden met de auto de pui van het pand en namen een nog onbekende hoeveelheid kleding mee. Kort daarna hebben vermoedelijk dezelfde daders een ramkraak gepleegd bij een kledingzaak aan de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. Ook hier is kleding buitgemaakt. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

BIKERS HOUDEN VERDACHTE MISHANDELING AAN

s-Hertogenbosch Maandagmiddag hebben agenten van het Bossche biketeam een 15-jarige Bosschenaar aangehouden voor mishandeling van een 36-jarige Vughtse druggebruikster op het Stationsplein in s-Hertogenbosch. De vrouw zei wat tegen de jongen, dat hem kennelijk niet zinde. Hij greep de vrouw daarop hardhandig bij de keel. De jongen kon in de nabije omgeving worden aangehouden. Hij is ingesloten.