STUDIO APENGEIN

Televisiepresentator Bart Bosch wordt Musicalproducent

Persbericht 11 mei 2004

(Studio 100 vindt Bart een een wolf die op afstand staat te huilen terwijl de parade voorbij trekt)

Amstelveen - Afgelopen koninginnedag stond Bart Bosch pagina groot in de telegraaf. In het desbetreffende interview heeft Bart medegedeeld met een grote kinderknuffelmusical te komen en hij heeft enkele krachtige uitlatingen gedaan over producten van Studio 100. Naar aanleiding van dit zeer pittige artikel in de krant wordt Bart bedolven onder de positieve maar ook negatieve reakties. Bart was gisteren te gast in het programma Lijn 4 en daar werd hij in het programma verrast met een telefoontje van de direkteur van Studio 100. Deze noemde Bart, in een overigens zeer rustig gesprek, een wolf die op afstand staat te huilen terwijl de parade voorbij trekt. Dat Bart vol bewondering op afstand staat te kijken is een voldongen feit maar dat hij staat te huilen is een groot misverstand.

Bart Bosch die vorigjaar augustus voor het laatst een televisieprogramma presenteerde is naast al zijn kindershows in het land druk bezig met de voorbereiding van de eerste grote kinderknuffelmusical die in het najaar zal worden gepresenteerd. In de hoofdrol zullen de characters te zien zijn die door Bart zijn ontwikkeld. Tevens is Bart in gesprek met een aantal bekende artiesten. Bart, die al eerder theatershows produceerde voor het WNF en Kids for Animals, kan niet wachten totdat het zover is. Bart: 'Het is natuurlijk een droom om straks al die koppies te zien kijken naar prachtige grote knuffeldieren die ook nog heel mooi kunnen zingen'.

Om alvast kennis te maken met de aankomende knuffelsterren geeft Bart a.s. zondag in een volgepakte zaal van het congrescentrum te Amstelveen een Muzikale KinderBingoshow met de knuffelhonden Schuimpje en Ko. Voor een Meet en Greet zullen de twee musical-apen Zap en Surf de kinderen in de hal van het centrum opwachten. Zap en Surf, die al eerder een eigen televisieserie hadden, behoren tot de mooiste knuffelpoppen van Europa.

Bart:'Het wordt een heerlijke middag en geloof me, voor de première van de kindermusical volgendjaar nodig ik absoluut Studio 100 uit'.

Aangezien Bart het van groot belang vindt dat iedereen die wat ouder wordt maar nog steeds hard aan de weg timmert in het artiestenvak gerespecteerd dient te worden, heeft hij Pommetje Horlepiep (Bram Biesterveld) uitgenodigd om de eerste bingoballen te trekken.

Wij hopen dat u erbij bent.

Zondag 16 mei a.s. van 14.30 tot 16.00 uur. Zaal open: 14.00 uur Congresgebouw Amstelveen
Zandbergplein 24
1181 ZX Amstelveen

020-6453545

U kunt zich aanmelden via Studio Apengein BV.

020-6410707 of info@apengein.nl

Vriendelijke groet,
Studio Apengein BV

Mera Arendse.
www.apengein.nl

Ook voor foto's en of interview aanvragen kunt u terecht bij Studio Apengein bv.

11 mei 04 14:23