Gemeente Heerenveen

Programmaraad Friesland vraagt reacties op zenderaanbod kabel TV

11/05/2004

Voor de gemeenten Achtkarspelen, Boarnsterhim, Ferwerderadiel, Heerenveen, Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Menaldumadeel, Smallingerland en Tytsjerksteradiel heeft de Programmaraad Friesland een voorlopig advies kabeltelevisiepakket per 1 september 2004 geformuleerd.

Eurosport weer op de kabel ?

Aan UPC zal worden gevraagd het advies van vorig jaar volledig over te nemen. In dit advies stelde de Programmaraad voor om het zenderpakket op enkele punten te wijzigen. Die wijzigingen betreffen:
* Toevoegen aan het zenderaanbod: Eurosport, TRT, Arte en BBC World;
* Verwijderen uit het programma-aanbod: The Box en Tel Sell. Daarnaast zal de Programmaraad adviseren om Animal Planet in het pakket op te nemen.

Reacties voor 23 mei aanstaande

U kunt reageren op dit voorlopig advies tot 23 mei. Daarna wordt het definitieve advies opgesteld en aan UPC aangeboden. Schriftelijke reacties zijn welkom bij de Programmaraad Friesland, Postbus 3, 9062 ZH Oenkerk. U kunt ook reageren per e-mail: secretaris@programmaraadfriesland.nl Nadere informatie over de Programmaraad Friesland voor het UPC-gebied vindt u op de website: www.programmaraadfriesland.nl