Ingezonden persbericht


Iceproducts lanceert TamTamcards


- PERSBERICHT Iceproducts -

11 Mei 2004

TamTamcards, de coolste visitekaartjes!

TamTamcards zijn coole contact cards die voorzien zijn van artwork dat exclusief is ontworpen voor TamTamcards. Hierdoor laat je een unieke en blijvende indruk achter bij de ontvanger. Met kunstwerkjes als TamTamcards geeft Iceproducts een nieuwe dimensie aan het concept visitekaartje.

Op de site www.tamtamcards.com kan men in een aantal eenvoudige stappen TamTamcards maken en bestellen. Naast de eigen site is TamTamcards ook gelanceerd binnen MSN, CU2 en de Kunstbende. Vanaf begin mei zullen Zonnet, Hitkrant, CosmoGIRL! en Wannahaves de applicatie implementeren, met op hun doelgroep gerichte content.

TamTamcards zijn volledig te personaliseren. Middels de upload-functie is de gebruiker ook in staat om TamTamcards van zijn / haar eigen afbeeldingen te voorzien.

Het uiteindelijke doel is de TamTamcard als persoonlijk medium om allerlei zaken mee te communiceren: uitnodigingen, verhuisberichten, geboortekaartjes en flyers.

Met TamTamcards richt Iceproducts zich op een jonge en uitgesproken doelgroep die zich met deze 'personal flyer' op een onderscheidende manier kan uitdrukken.

TamTamcards kenmerken zich door aantrekkelijk design, hoge mate van personalisatie, eenvoud van bestellen en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De gebruiker kan sets van 40, 60 of 80 TamTamcards bestellen. Prijzen zijn vanaf 9,95 euro en bezorgkosten zijn 1,99 euro. De cards worden inclusief een kunststof kaarthouder in een mooie box thuis bezorgd.

Over Iceproducts:

Iceproducts is een nieuwe business unit binnen de groep van Icemedia (innovatieve marketing concepten als icecards) en Icemobile (mobile entertainment concepten). Met Iceproducts begeeft de groep zich direct op de consumentenmarkt.

Voor meer informatie en hi-res beeldmateriaal:

Iceproducts
Ashwin Blauw
Tel. +31(0)20-4160137 / ashwin@tamtamcards.com
www.tamtamcards.com / www.icemediagroup.com