Numico NV

Persbericht

Dhr Barrie M. Spelling benoemt tot lid Raad van Commissarissen Numico

Zoetermeer, 11 mei 2004 - Koninklijke Numico N.V. maakt bekend dat de heer Barrie M. Spelling officieel is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Numico.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die op 6 mei 2004 werd gehouden, heeft de benoeming van de heer Barrie M. Spelling voor een periode van vier jaar goedgekeurd.

Barrie M. Spelling (59), met Britse/Amerikaanse nationaliteit, was tot eind 2002 President en Corporate Officer Global Oral Care van Colgate-Palmolive Company, New York. Colgate- Palmolive is een wereldwijd opererende onderneming in consumentenproducten met marktleiderschap in persoonlijke verzorgingsmiddelen, huishoudelijke producten en huisdierenvoeding met een omzet van circa USD 10 miljard in 2003. Barrie Spelling was - na diverse internationale managementposities bekleed te hebben in Europa en de Verenigde Staten - verantwoordelijk voor de divisie mondverzorgingsproducten, de belangrijkste sector van Colgate-Palmolive.

Koninklijke Numico N.V. is een bedrijf gericht op gespecialiseerde voedingen met leidende posities in de markten van Babyvoeding en Klinische Voeding. Numico is actief in meer dan 100 landen en heeft circa 11.000 medewerkers in dienst (www.numico.com).

---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Kon. Numico N.V. Corporate Communications tel. +31 79 353 9931 Kon. Numico N.V. Investor Relations tel. +31 79 353 9003 0415


---- --