Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONA ...
HOLLAND INTERNATIONAL PRESENTEERT NIEUWE MARATHONBROCHURE 2004

Brochure biedt compleet verzorgde marathonreizen naar New York, Stockholm en Malta

Rijswijk, dinsdag 11 mei 2004 - Holland International heeft haar marathonbrochure voor 2004 uitgebracht met arrangementen naar de marathons in de Amerikaanse metropool New York, de Zweedse hoofdstad Stockholm en naar het eiland Malta in de Middellandse Zee. De 18 pagina's tellende brochure van Holland International bevat ook een boekingsformulier voor deze marathons. Met name de inschrijvingen voor de marathon van Stockholm in juni 2004 zijn weer van start gegaan.

De nieuwe brochure Holland International Marathons heeft een looptijd van 3 juni tot en met 30 november 2004 en biedt liefhebbers verschillende arrangementen naar de marathons in New York, Stockholm en op Malta. Marijke Vink, verantwoordelijk manager voor Holland International Marathons, is enthousiast over de nieuwe brochure: "Marathonliefhebbers kunnen ook in 2004 weer bij Holland International terecht. In New York en Stockholm gaat het om ééndaagse marathons, op Malta is de afstand verdeeld over drie dagen".

New York, Stockholm en Malta
Op zondag 7 november 2004 vindt voor de 35ste keer de City Marathon in New York plaats. Door kenners wordt dit 'de marathon der marathons' genoemd. Naast het lopen van de marathon kunnen gasten van Holland International ook uitgebreid kennismaken met alles wat 'The Big Apple' te bieden heeft.
Op zaterdag 5 juni 2004 wordt de Stockholm Marathon gelopen. Aan dit Zweedse evenement nemen meer dan 14.000 lopers deel. Op het eiland Malta heeft men de oplossing gevonden voor diegenen die het lopen in één dag toch een te grote opgave vinden: de afstand is verdeeld over drie dagen. Holland International is in Nederland de 'Official & Exclusive Agent' van de International Malta Challenge Marathon die plaatsvindt op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november 2004.

Professionele begeleiding
Klanten van Holland International worden voor, tijdens en na een marathon bijgestaan door een professioneel team van reis- en looptechnische begeleiders, fysiotherapeuten en artsen. De brochure van Holland International bevat naast informatie over de marathons en arrangementen ook een aanmeldingsformulier.

---