Politie Zeeland


O-4673-2004 AANRIJDING


Op de Havenweg in Kapelle zijn maandag rond 17.30 uur een personenauto en een bromfiets met elkaar in botsing gekomen.
Een 40-jarige automobilist uit de gemeente Borsele reed vanuit een uitrit de Havenweg op en liet hierbij een 17-jarige bromfietser uit Kapelle niet voor gaan. De bromfietser liep bij de aanrijding een pijnlijke enkel op, beide voertuigen hadden lichte schade.


Z-4674-2004 NEP PISTOOL IN BESLAGGENOMEN


Rond 19.45 uur was er bij de politie de melding binnengekomen dat iemand op de Akkerwindelaan in Terneuzen een op een vuurwapen gelijkend voorwerp aan kinderen toonde.
Bij het ter plaatse komen zagen agenten dat een jongen een voorwerp in zijn hand had dat op een vuurwapen leek. Toen de jongen de agenten zag, ging hij er vandoor maar kon even later in zijn kraag worden gevat. De jongen, een 13-jarige jongen uit Terneuzen, bleek in het bezit te zijn van een zogenaamd balletjespistool. Kort daarna kwam ook de eigenaar van het balletjespistool, eveneens een 13-jarige jongen uit Terneuzen erbij. Beide jongens werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het balletjespistool werd in beslaggenomen, beide jongens mochten na gehoord te zijn weer naar huis.





Politie Zeeland