Ingezonden persbericht

ASP Platform relatiedag

Relatiedag ASP- platform 11 mei jl. te Veenendaal zeer geslaagd

11 MEI 2004, 20040517 -- Op dinsdag 11 mei heeft het ASP Platform zich gepresenteerd aan een selecte groep klanten. Het ASP Platform is een initiatief van ondernemingen, allen actief als application service provider; leveranciers van "on line huursoftware". Het ASP platform heeft zich op 11 mei jongstleden als officieel platform aan een selecte groep klanten gepresenteerd. Het Platform was daarvoor te gast bij Kender Thijssen te Veenendaal. Daarmee werd een combinatie gelegd tussen aanbieders: slim investeren in zowel hard- als software oplossingen: geen (hoge) investeringen vooraf, maar afrekenen op basis van gebruik.


Deze eerste bijeenkomst was voor het platform bedoeld als eerste presentatie en kennismaking naar buiten toe. Op basis van de opgedane ervaringen zal het initiatief op korte termijn vervolg krijgen en zal het Platform officieel naar buiten treden.
.
De dag werd gefaciliteerd door Kender Thijssen en vond plaats in het hoofdkantoor van Kender Thijssen te Veenendaal. De leden onderscheiden zich ten opzichte van elkaar voor wat betreft de disciplines waarin men actief is. Het betreft een breed pakket, voor de dagelijkse bedrijfsvoering, praktische real time oplossingen. Wat hen bindt is het geloof in de toekomstige mogelijkheden van het world wide web. Via de browser zijn de toepassingen bereikbaar, zonder tussenliggende platforms of downloads op de locale systemen. Vanuit elke werkplek met internetaansluiting kan direct en actueel met deze toepassingen worden gewerkt. Afnemers krijgen zo de beschikking over uiterst professionele oplossingen, waarmee de bedrijfsprocessen kunnen worden ondersteund: ICT-toepassingen, die tot voor kort via dure licenties alleen door installeren op de locale hardware aangeschaft en gebruikt konden worden.

De mogelijkheden van ASP (application service providing) in het algemeen, diverse specifieke oplossingen en toekomstmogelijkheden van ASP werden gepresenteerd.
Tussen 13.30 uur en 18:00 uur werden na een plenaire sessie, waarin het ASP-platform en Kender Thijssen zichzelf voorstelden, in een 18-tal workshops de diverse ASP-toepassingen en toepassingsmogelijkheden gepresenteerd. Door meerdere gebruikers werden in samenwerking met vertegenwoordigers van de deelnemende bedrijven de diverse toepassingen direct en life gepresenteerd. Daartoe stond de door Kender Thijssen, in samenwerking met HP geĂŻnstalleerde -draadloze- apparatuur ter beschikking. HP benutte de gelegenheid om in het openingsprogramma haar visie op mobiliteit met de bezoekers te delen.

Naast de presentaties en workshops bestond in het Atrium de mogelijkheid om in een informele sfeer met de individuele deelnemers en hun toepassingen persoonlijk nader kennis te maken.

Het ASP-platform heeft hiermee een interessante en op de toekomst gerichte middag aan de bezoekers bezorgd, waarbij men inzicht heeft gekregen in de mogelijkheden van ongekende ICT-oplossingen en efficiencyverbeteringen. Oplossingen, die via internet nu reeds ter beschikking staan en zullen komen en de ongekende kostenbesparingen, die daarmee gepaard gaan.

namens het ASP- platform, te vinden op www.aspplatform.nl,

Business Corner
Covide
EBlinC
e-Buzz
HRMCorner
IMNederland
Mediaconnect
The Practise
Projectplace
ProManagement
ShipitSmarter
Twinfield
Zoomio

Huub Schoenaker,
Voorzitter

Tarmo
Jasappel 47
6662 JD
Elst (Gld)
0651605455



Ingezonden persbericht