Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

ACCENTURE TECHNOLOGY SOLUTIONS BIEDT 100 AFGESTUDEERDEN NOG DEZE ZOMER EEN BAAN

Grote behoefte aan HBO en WO technisch geschoolde starters is nieuw geluid in moeilijke arbeidsmarkt.

Almere 11 mei 2004 - Accenture Technology Solutions, wereldwijde organisatie voor implementatie van technologische oplossingen bij bedrijven, maakt bekend nog deze zomer 100 afgestudeerden een baan te willen bieden. De behoefte aan recent afgestudeerde HBO'ers en academici met een technische achtergrond is zo groot, dat op 4 juni, 8 en 9 juli een speciale banenmarkt wordt georganiseerd. Geschikte kandidaten kunnen binnen een dag hun contract ontvangen en gaan genieten van een prachtige zomer. Bij Accenture Technology Solutions werken op dit moment 300 mensen.

Starters op de arbeidsmarkt hebben het steeds moeilijker. Door de barre economische tijden zoeken werkgevers vooral ervaren mensen. Accenture Technology Solutions kiest er bewust voor om onervaren mensen aan te nemen en middels interne trainingen de kennis die opgedaan is tijdens de studie te vertalen naar de praktijk. Joost van de Meent, directeur Accenture Technology Solutions:"Wij lopen voorop in het implementeren van innovatieve oplossingen bij onze klanten. Dit betekent dat mensen die bij ons komen werken niet alleen werkervaring maar ook nog ervaring opdoen met de nieuwste en meest innovatieve technologieën in de markt."

De 100 nieuwe collega's worden vooral gezocht onder studies als Informatica en Bedrijfskundige Informatica. Ook studenten die binnenkort afstuderen zijn van harte welkom op de speciale banenmarktdagen op 4 juni, 8 en 9 juli. "We verwachten eind volgend jaar 600 collega's in dienst te hebben. Het voelt goed om juist jonge mensen die nog geen werkervaring en daardoor het moeilijk hebben in de arbeidsmarkt een goede start te kunnen bieden, aldus Van de Meent."

Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch bij de Recruiting afdeling van Accenture Technology Solutions voor de selectiedagen aanmelden (tel 036-5461470), of direct online solliciteren via de site www.accenturetechnologysolutions.nl.

Over Accenture Technology Solutions
Accenture Technology Solutions, opgericht in 2001 en een volle dochter van Accenture, is een wereldwijde organisatie met ICT-specialisten die zich richten op implementatie, applicatie development en applicatie management. De organisatie loopt voorop in het implementeren van innovatieve oplossingen bij haar klanten. Dit doet zij zeer succesvol gezien de groei naar 300 medewerkers in de afgelopen drie jaar. Wereldwijd heeft Accenture Technology Solutions meer dan, 18.000 mensen in dienst.

Wij zijn betrokken bij interessante en vernieuwende IT projecten bij overheden en vooraanstaande multinationals, die met hun meest omvangrijke en moeilijke ICT-uitdagingen naar Accenture Technology Solutions komen. Projecten beslaan diverse producten en betreffen het implementeren en managen van diverse applicaties en omgevingen zoals SAP, Oracle, PeopleSoft (waaronder, JDEdwards), Microsoft .NET en Java/J2EE.


---

**

Ingezonden persbericht