Ingezonden persbericht

Nieuw Internationaal Brabants bedrijf

Deskundigen bundelen krachten binnen vooruitstrevend initiatief

11052004, 20040511 -- Dinsdag 11 mei 2004 - Onder de naam M-Value Business Solutions heeft het voormalig management team van Airmiles samen met een aantal Brabantse ondernemers een ICT organisatie opgezet. M-Value Business Solutions BV gaat medio mei 2004 formeel van start en richt zich onder andere op de combinatie van loyalty software en ERP oplossingen. Het bedrijf gaat daarvoor samenwerkingsverbanden aan met verschillende gerenommeerde partijen.


M-Value Business Solutions wordt geleid door Frank Fisser, afkomstig uit het oprichtingmanagement van Airmiles en de PR wordt verzorgd door presentator/schrijver Arie Boomsma. M-Value Business Solutions is opgericht met kapitaal van de Masada Groep te Cuijk en zal medio mei van start gaan vanuit de Rietbeemdenborch 6-8 te Rosmalen, met een dependance te Lunteren (GL). Het bedrijf zal dan naar verwachting achttien medewerkers tellen.

M-Value Business Solutions ontwikkelt 'loyalty software' en 'ERP oplossingen', waarbij de specifieke kennis op dit gebied wordt ontleent aan ervaringen vanuit Airmiles en Microfsoft Navision. M-Value Business Solutions zal zich richten op zowel de Nederlandse als de internationale markt. "We hebben al een aantal gemeenten voor zogenaamde city-cards in het vizier, en ondersteunen een tweetal grote nationale loyalty initiatieven geheel in hun technisch infrastructuur", zegt Arie Boomsma. Namen van deze projecten wil hij nog niet noemen, maar wel kan Boomsma vertellen dat M-Value Business Solutions onder meer zeer druk doende is met de ontwikkeling van een loyaliteitensysteem binnen de entertainmentindustrie.



Ingezonden persbericht