Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

12-05-2004
Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken bekend, dat zij hebben besloten om de hierna vermelde vergunning ingevolge de Wet milieubeheer in te trekken:


- E.J.A. Snoek-Geerts, Chaamseweg 17 te 4858 RK Ulvenhout voor een varkens- en rundveehouderij, gelegen aan de Chaamseweg 17 te Ulvenhout (gedeeltelijke intrekking).

De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerpbeschikking

De beschikking, de aanvraag en de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 mei 2004 gedurende zes weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086666) een alternatief tijdstip worden bepaald.

Voor het einde van genoemde termijn van zes weken kan tegen de beschikking beroep worden ingesteld door de aanvrager, de wettelijke adviseurs, degenen die eerder bedenkingen kenbaar gemaakt hebben tegen de ontwerpbeschikking en belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Indien hierboven is aangegeven dat de beschikking is gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerpbeschikking, kan ook beroep worden ingesteld door degenen die bezwaren hebben tegen de aangebrachte wijzigingen.

Een beroepschrift dient men in tweevoud in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA 's-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld, kan tevens een verzoek worden gedaan tot schorsing van de beschikking dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening. Een verzoek om schorsing of voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.