SIGHTCITY FRANKFURT

Een gat in de markt: SightCity Frankfurt 2004

Frankfort (ots) - Van 12 tot 14 mei 2004 gaat in het Sheraton Airport SightCity Frankfurt door, de grootste Duitse beurs voor visueel gehandicapten. SightCity Frankfurt werd voor het eerst georganiseerd in 2003 door leidinggevende Duitse producenten van hulpmiddelen voor visueel gehandicapten. De overweldigende weerklank ervan bij zowel exposanten als bezoekers, toonde aan dat de organisatoren op een gat in de markt gestoten waren. 36 exposanten presenteerden een internationaal aanbod van producten, diensten en nieuwe ontwikkelingen voor blinden en visueel gehandicapten. Voor SightCity 2004 hebben zich 62 exposanten ingeschreven! Zij zijn actief in diverse sectoren, van mobiliteitshulp over hightech oplossingen tot en met praktische keuken- en huishoudhulp.

SightCity biedt niet enkel waardevolle informatie aan de betrokkenen, hun familieleden en vrienden - ook werkgevers, die een gebruik willen maken van de talrijke mogelijkheden tot subsidiëring voor visueel gehandicapten, worden bij hun beslissingen bijgestaan.

De voordelen van SightCity Frankfurt liggen voor de hand:

Aangename reisvoorzieningen voor bezoekers: luchthaven, treinstation en parkings bevinden zich op loopafstand van de exporuimte.

Voor visueel gehandicapte bezoekers staat een gratis afhaaldienst ter beschikking. De toegang is vrij.

Korte dagelijkse verplaatsingen voor de exposanten.

Een overzichtelijk beurslandschap, waarin u steeds het overzicht bewaart. Visueel gehandicapte bezoekers lopen niet meer verloren in veel te grote hallen.

ots originele tekst: SightCity

Perscontact:
Herr Schäfer, +49 (0) 7 11 - 66 60 30
info@sightcity.de
www.sightcity.de

23 apr 04 12:06