Gemeente Den Haag

april 2004
Informatiecentrum Beatrixkwartier op 12 mei geopend voor publiek (22 april)

Op woensdag 12 mei a.s. van 12.00 - 15.00 uur is het informatiecentrum aan de Beatrixlaan 5a geopend voor belangstellenden. Het thema is 'Bereikbaarheid van het Beatrixkwartier voor mensen die er wonen en werken'. Elke eerste woensdag van de maand is het informatiecentrum geopend. Vanwege het feit dat de eerste woensdag van mei samenvalt met Bevrijdingsdag (5 mei) wordt de openstelling een week verschoven naar 12 mei. De volgende opstelling is op woensdag 2 juni.

Het Beatrixkwartier, gelegen tussen de Utrechtsebaan, Bezuidenhout-Midden, Juliana van Stolberglaan en de spoorbaan, wordt ontwikkeld door de gemeente Den Haag en zes marktpartijen in een unieke publiek-private samenwerking. Tijdens de maandelijkse openstelling bemant steeds een andere partij het informatiecentrum. Dit keer zijn medewerkers van Siemens aanwezig.

Zij geven uitleg over de bereikbaarheid van het Beatrixkwartier. Ook is informatie beschikbaar over het Vervoer Coördinatiecentrum Bezuidenhout (VCC), het overlegorgaan van bedrijven in het Beatrixkwartier die het aantal autobewegingen in het gebied wil terugbrengen. Ook kunnen belangstellen met vragen terecht over de andere projecten in het Beatrixkwartier.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden op www.beatrixkwartier.info kijken.