Ingezonden persbericht


Virtuele persconferentie met CEO Adrian von Hammerstein:

Fujitsu Siemens Computers maakt cijfers fiscaal jaar 2003 bekend

Maarssen, 6 mei 2004 - Fujitsu Siemens Computers nodigt u uit om woensdag 12 mei deel te nemen aan een virtuele persconferentie over de jaarcijfers van het computerbedrijf. Het fiscaal jaar 2003 van Fujitsu Siemens Computers eindigde op 31 maart jongstleden.

Datum: Woensdag 12 mei, 2004
Tijd: 10:30-11:30 uur
Onderwerp: Jaarcijfers fiscaal jaar 2003
Wie: Adrian von Hammerstein, president CEO Fujitsu Siemens Computers Waar: Telefonisch, na aanmelding

U kunt zich aanmelden voor deze persconferentie via:

Vries Strookman, vstrookman@nl.brodeur.com , 020 - 346 20 00 of Agnita Bok, abok@nl.brodeur.com , 020 - 346 20 00

U ontvangt dan tijdig de inbel-informatie.

Naast de virtuele persconferentie bestaat er ook de mogelijkheid te spreken met de managing director van Fujitsu Siemens Computers Nederland, Hans Liebregts. Voor een (telefonisch) gesprek met hem kunt u via bovenstaande contactgegevens apart een afspraak maken waarin hij de Nederlandse marktsituatie kan toelichten.

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers is een van de grootste computerbedrijven van Europa. Het bedrijf opereert op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en telt zowel grote tot kleine zakelijke klanten als consumenten onder zijn afnemers. Het productaanbod omvat hoogwaardige computertechnologie en innovatieve oplossingen voor de IT-infrastructuur. Het strategisch beleid is gericht op mobiliteit en bedrijfskritisch computergebruik als de belangrijkste aanjagers van het informatietijdperk in de 21ste eeuw. Het bedrijf kan alles leveren wat een onderneming nodig heeft, van eersteklas Intel- en Unix-servers tot mainframes en enterprise storage solutions. Bedrijfskritische processen worden zeker gesteld met deze oplossingen van Fujitsu Siemens Computers' Business Critical Computing. Daarnaast is Fujitsu Siemens Computers één van de grootste aanbieders van notebooks, PDA's, workstations en pc's voor zakelijke klanten, en de grootste leverancier van computers voor thuisgebruik in Europa. Kijk voor meer informatie op www.fujitsu-siemens.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Agnita Bok
Brodeur Worldwide voor Fujitsu Siemens Computers
Telefoon: 020 346 20 00
E-mail: abok@nl.brodeur.com