VNG

Persuitnodiging

Persuitnodiging

De Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) overhandigen het advies 'De slagvaardige overheid: perspectief op prestatie ' aan minister De Graaf. Woensdag 12 mei, 16.30 uur, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Schedeldoekshaven 200 in Den Haag

Het advies speelt in op het actieprogramma 'Andere overheid ' van het rijk en is gericht op gezamenlijke acties op korte termijn. Het schrappen van overbodige regelgeving en overdadige verantwoording kan rekenen op brede steun in de maatschappij. Om snel een andere overheid te kunnen maken, is het noodzakelijk gezamenlijk acties te ondernemen.

In het advies geven de voornoemde partijen 10 adviezen om tot een efficiëntere overheid te komen, die topprestaties kan leveren en het vertrouwen van de burger geniet.

U wordt van harte uitgenodigd om op 12 mei a.s. aanwezig te zijn bij de presentatie van deze notitie. De presentatie zal om 16.30 uur in de grondwetzaal van het ministerie zijn. Namens de VGS zal dhr. Buytels, voorzitter van de VGS en namens de VNG dhr. Pans, voorzitter van directieraad van de VNG het advies aan de minister aanbieden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Communicatie van de VNG, 070-373 84 72. Het advies kunt u na de presentatie downloaden van www.gemeentesecretaris.nl of www.vng.nl

Datum: 12 mei 2004
Tijd: 16.30 - 17.00 uur
Plaats: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Schedeldoekshaven 200, Den Haag

Den Haag, 10 mei 2004

Dit bericht vindt u ook op: www.vng.nl .

10 mei 04 17:26