Politie Zeeland


O-4688-2004 AANRIJDING IN OUD VOSSEMEER

Op de kruising Vierwindenstraat / John F. Kennedystraat / Patrijzenweg / Dorpsweg in Oud Vossemeer vond dinsdag om 17.41 uur een aanrijding plaats.
Een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Vierwindenstraat in de richting van de Dorpsweg. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 45-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding liepen enkele medepassagieres van de 45-jarige automobiliste schouder- en nekklachten op. Zij werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, maar konden na onderzoek weer naar huis. Beide voertuigen werden beschadigd.


O-4689-2004 VISSEN ZONDER VERGUNNING

Op de Westelijke Spuikanaalweg in Rilland werd dinsdag om 22.24 uur een visser zonder vergunning / visakte bekeurd.

O-4690-2004 MAN ONTVOERD IN ROTTERDAM / GETUIGENOPROEP
De politie is op zoek naar de bestuurder en een inzittende van een vrij nieuwe zwarte Volkswagen Golf. Deze mannen worden ervan verdacht dinsdag omstreeks 08.00 uur een 31-jarige Rotterdammer in zijn woonplaats onder dwang in de auto te hebben meegenomen. De reden hiervoor is onbekend.
Tussen 13.00 en 15.00 uur zag de man, die de hele tijd geblinddoekt was, in de bebouwde kom van Kortgene kans om uit de auto te vluchten, waarbij hij de blinddoek weggooide.
Hij kwam uiteindelijk bij een benzinestation in de Hoofdstraat waar hij de politie heeft gebeld.
Een van de mannen was een blanke man met een fors postuur en een lengte van ongeveer 1.76 m. Hij had donkerblond, achterover gekamd haar en was geheel in het zwart gekleed. Van de andere man is alleen bekend dat hij zwart haar heeft.
De politie is op zoek naar mensen die de zwarte Volkswagen Golf of een van de personen hebben gezien. Ook diegene, die eventueel de blinddoek heeft gevonden, wordt verzocht zich te melden bij politie Zeeland, tel. 0900-8844.
(