Politie Limburg-Zuid

Drugshandelaren opgepakt

Heerlen 12-05-2004 - Dinsdagavond 11 mei 2004 verrichtte het team Grensoverschrijdende Criminaliteit van de Koninklijke Marechaussee in samenwerking met de regiopolitie Limburg Zuid vier arrestaties in Heerlen.

Omstreeks 19.30 uur trof men op de Fossielenerf in Heerlen, bij een controle van het voertuig van de 22-jarige inwoner van Landgraaf, 50 gram amfetamine en een weegschaal aan. Op verdenking van de handel in harddrugs werd de Landgravenaar aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

In aansluiting op deze aanhouding verrichte men een huiszoeking in een woning aan het Fossielenerf in Heerlen. Daar trof men drie personen aan die allen op verdenking van de handel in drugs werden aangehouden. De 24-jarige inwoner van Heerlen, een 25-jarige inwoner van Munstergeleen en een 22-jarige inwoonster van Obbicht zijn ingesloten in het politiebureau en inverzekering gesteld.

Bij het onderzoek in de woning trof het team het volgende aan: 1352 gram amfetamine; 8 gram cocaïne, 881 XTC-tabletten en 1230. Deze goederen zijn in beslag genomen alsook een aangetroffen GSM en administratieve bescheiden. De Marechaussee en de politie stellen een vervolgonderzoek in.