Gemeente Heerlen

12 mei 2004

Gezocht: kandidaten voor een lintje

De gemeente Heerlen is op zoek naar bugers die in aanmerking komen voor een lintje. Daarbij is de inbreng van de inwoners uit de hele stad van groot belang. Zij weten namelijk precies wat er speelt en welke mensen zich daarvoor bijzonder verdienstelijk maken.

Kent u iemand in uw omgeving die volgens u een lintje verdient, laat het ons dan weten. Dat moet echter wel gebeuren vóór maandag 21 juni. Die ruime periode is nodig omdat de voorbereidingen voor de lintjesregen 2005 inmiddels in volle gang zijn. Voor informatie kunt u terecht bij het kabinet van de burgemeester, bij de heer A. Vanhommerig, telefoon 560 4657 of bij mevrouw B. Gielgens, telefoon 560 4002.

Tijdig aanvragen
Naast de traditionele lintjesregen op 29 april is het ook mogelijk om koninklijke onderscheidingen uit te reiken in de loop van het jaar. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid. Daarbij is het belangrijk om de onderscheiding tijdig aan te vragen. Ruim vijf maanden vóór de datum van uitreiking moet de aanvraag dan worden ingediend.

HEERLEN
Communicatie
M.Leurs
(045) 56 04 367

---- --