Ingezonden persbericht


WRQ brengt Reflection 12.0 op de markt

Nieuwe versie voldoet aan de laatste eisen ten aanzien van veiligheid, IT management en gebruikersproductiviteit

Leiden, 12 mei 2004 ? WRQ, Inc. introduceert de nieuwe versie van WRQ Reflection, de software producten voor Windows, web en PC-X host-toegang. Met nieuwe versie Reflection 12.0 breidt WRQ de mogelijkheden voor systeembeheerders, ontwerpers en eindgebruikers nog verder uit om veilig en effectief te werken met host systemen en de daarop opgeslagen bedrijfskritische data en toepassingen. De nieuwe en verbeterde features voldoen volledig aan de laatste eisen op het gebied van centraal IT management, verbeterde veiligheid, compatibiliteit en gebruikersproductiviteit. Met de introductie van deze nieuwe versie bevestigt WRQ haar positie als aanbieder van hoogwaardige host toegang technologie.

Over WRQ
WRQ ontwikkelt software voor het ontsluiten en integreren van legacy applicaties. WRQ Reflection software bevat een breed aanbod van terminal emulation en PC X server oplossingen. De integratieserver WRQ Verastream biedt een enkelvoudig platform voor hergebruik van legacy logica en data in webapplicaties, CRM-applicaties en portals. De producten van WRQ helpen bedrijven maximaal rendement uit hun host-systemen te halen terwijl zij hun ICT-strategie voor de lange termijn ten uitvoer brengen.

WRQ is opgericht in 1981 en een van de grootste particuliere softwarebedrijven van de Verenigde Staten. Het heeft wereldwijd meer dan zes miljoen gebruikers, die de ondersteuning door WRQ beoordelen als de beste in de technologiesector. Vier op de vijf ondernemingen in de Fortune 500 vertrouwen dagelijks op WRQ.
Meer informatie vindt u op www.wrq.com. Het Europese hoofdkantoor van WRQ is sinds 1989 gevestigd in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.wrq.com/nl.

Voor meer informatie
WRQ Software BV Brodeur Worldwide
Vanessa Bakker Stefan de Krijger
+31 (0)71 368 11 00 +31 (0)20 346 2000

vanessab@wrq.com sdekrijger@nl.brodeur.com

Het volledige Engelse persbericht kunt u vinden op www.wrq.com