Ingezonden persbericht


Fujitsu Siemens Computers doorstaat als eerste de "SAP Adaptive Computing Compliance Test"

PRIMERGY en Network Appliance Filer voldoen aan eisen SAP Adaptive Computing

Maarssen, 11 mei 2004 - Fujitsu Siemens Computers is de eerste wereldwijde SAP Partner Technology die de "SAP Adaptive Computing Compliance Test" succesvol heeft doorstaan. De test toont aan dat de IT infrastructuur van Fujitsu Siemens Computers aansluit bij SAP's Adaptive Computing mogelijkheden en voldoet aan de eisen zoals gesteld in SAP's Adaptive Computing Council.

Het platform dat werd getest bestond uit door Fujitsu Siemens Computers geleverde, op Intel gebaseerde, PRIMERGY servers en een storage filer van Network Appliance.
De officiële resultaten van de Adaptive Computing Compliance Test zijn te vinden op http://service.sap.com/adaptive.

Tegelijkertijd met de introductie van SAP's Adaptive Computing Controller maakt Fujitsu Siemens Computers bekend dat deze controller gebruikt zal worden in de IT-infrastructuur oplossing FlexFrame for mySAP Business Suite. Deze IT-infrastructuur oplossing is de eerste concrete invulling van Adaptive Computing Infrastructure die ondersteund wordt door SAP NetWeaver.


- einde -

Over Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers is een van de grootste computerbedrijven van Europa. Het bedrijf opereert op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en telt zowel grote tot kleine zakelijke klanten als consumenten onder zijn afnemers. Het productaanbod omvat hoogwaardige computertechnologie en innovatieve oplossingen voor de IT-infrastructuur. Het strategisch beleid is gericht op mobiliteit en bedrijfskritisch computergebruik als de belangrijkste aanjagers van het informatietijdperk in de 21ste eeuw. Het bedrijf kan alles leveren wat een onderneming nodig heeft, van eersteklas Intel- en Unix-servers tot mainframes en enterprise storage solutions. Bedrijfskritische processen worden zeker gesteld met deze oplossingen van Fujitsu Siemens Computers' Business Critical Computing. Daarnaast is Fujitsu Siemens Computers één van de grootste aanbieders van notebooks, PDA's, workstations en pc's voor zakelijke klanten, en de grootste leverancier van computers voor thuisgebruik in Europa. Kijk voor meer informatie op www.fujitsu-siemens.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Agnita Bok
Brodeur Worldwide
Telefoon: 020 346 20 00
E-mail: abok@nl.brodeur.com