PERSBERICHT
KENDRION N.V.

Verkoop Kendrion Van Niftrik afgewikkeld

Onder verwijzing naar de persberichten van 19 april en 11 mei jongstleden, waarin werd aangekondigd dat overeenstemming was bereikt ter zake de verkoop van Kendrion Van Niftrik B.V. te Putte met Polynorm N.V., bericht Kendrion N.V. dat goedkeuring van de mededingingsautoriteiten is verkregen en de overdracht van de onderneming op 11 mei 2004 heeft plaatsgevonden.

Profiel Kendrion N.V.
Kendrion N.V. is een internationaal opererende onderneming met circa 5.100 medewerkers in 17 Europese landen. De activiteiten zijn ondergebracht in drie business areas (Kendrion Industrial, Kendrion Distribution Services en Kendrion Automotive) waarbij de focus ligt op niche-markt leiderschap in business-to-business markten.

Kendrion ontwikkelt en produceert componenten voor industriële afnemers en specifieke componenten voor de automotive industrie. Daarnaast is Kendrion dienstverlener op het vlak van distributie van en handel in kunststofhalffabrikaten. Karakteristiek voor Kendrion zijn gemotiveerd lokaal ondernemerschap, kwaliteitsmanagement in ruime zin en logistieke expertise.

Het aandeel Kendrion is genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam en opgenomen in de Euronext index NextPrime.

Zeist, 12 mei 2004

De Directie van Kendrion N.V.

Voor nadere informatie:
Kendrion N.V.
De heer P. Veenema
Utrechtseweg 46
3704 HD ZEIST
Tel: 030 - 699.72.50
Fax: 030 - 695.11.65
Website www.kendrion.com