Provincie Utrecht

Persbericht

Portefeuilleverdeling GS Utrecht ongewijzigd

Mr. J.H. Ekkers neemt portefeuilles voorganger over

11-5-2004
Ruimtelijke ontwikkeling, personeel en de Agenda 2010-projecten Hart van de Heuvelrug en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dat zijn de portefeuilles voor de nieuwe gedeputeerde van Utrecht, de heer mr. J.H.Ekkers (VVD). Hij is per 1 mei 2004 dr. J. Streng opgevolgd. Het college van Gedeputeerde Staten besloot vandaag geen wijziging in de portefeuilleverdeling binnen het college van GS aan te brengen.

Wel verandert er met de komst van een nieuwkomer in het college iets in de volgorde van vervanging van de commissaris van de Koningin. De heer Binnekamp (VVD) neemt de plaats van derde vervanger in, de heer Ekkers wordt de zesde vervanger van de CvdK.

Het college maakte ook werkafspraken om eventuele conflicterende belangen uit te sluiten, zoals al door de commissaris van de Koningin was toegezegd bij de statenvergadering van 19 april jl waarin de heer Ekkers werd benoemd tot gedeputeerde. Zaken mbt Vianen zullen behandeld worden door gedeputeerde J.G.P. van Bergen (PvdA). Ook zal gedeputeerde Ekkers niet deelnemen aan beraadslagingen over zaken die Vianen betreffen. Dit met het oog op het feit dat de partner van de heer Ekkers burgemeester van Vianen is.

Laatst gewijzigd op 05/11/2004 02:31:48 PM. Paginabeheer: Gert.Nijenhuis@provincie-utrecht.nl