Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging



---

Nieuws

---

Directeur LEVV neemt afscheid

Op 12 mei 2004 heeft mevrouw Hanneke Hillmann officieel afscheid genomen van verpleegkundig en verzorgend Nederland. Daarmee heeft ook het bureau van het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV) afscheid heeft genomen van zijn directeur. Mevrouw Hillmann is bijna acht jaar directeur geweest van het LEVV.

Er is helaas nog niet in de opvolging van mevrouw Hillmann voorzien. De procedure ten behoeve van haar opvolging loopt momenteel, maar is nog niet afgerond. De directievoering is in deze tussenliggende periode als volgt geregeld:

Mevrouw mr. A.A.C. Vlaskamp, de huidige adjunct-directeur, zal gedurende de periode van werving optreden als plaatsvervangend directeur LEVV. Mevrouw drs. Y. Heijnen-Kaales, programmaleider, is verantwoordelijk voor de financiën en de bijbehorende planning & control-cyclus.

Mevrouw mr. A.A.C. Vlaskamp en mevrouw drs. Y. Heijnen-Kaales zijn beiden te bereiken op 030 2919003, via de directiesecretaris mevrouw P. Buvelot of via l.vlaskamp@levv.nl en y.heijnen@levv.nl.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en verwachten u op korte termijn te kunnen berichten over de nieuwe directiesamenstelling van het LEVV.

Met vriendelijke groet,

M.J.M. Le Grand- Van den Bogaard

Voorzitter bestuur LEVV