Robeco

Intrinsieke waarde Robeco Private Equity
12 mei 2004

Per 31 maart 2004 bedroeg de intrinsieke waarde per participatie Robeco Private Equity EUR 97,31. De ontwikkeling van de intrinsieke waarde, koers en premie/discount (koers versus intrinsieke waarde) per participatie Robeco Private Equity wordt hieronder weergegeven:

30 september 2003:
intrinsieke waarde EUR 91,39, koers EUR 82,00 discount 10,3% 31 december 2003:
intrinsieke waarde EUR 90,56, koers EUR 76,00 discount 16,1% 31 maart 2004:
intrinsieke waarde EUR 97,31, koers EUR 80,50 discount 17,3%

Robeco Private Equity biedt beleggers de kans om op een eenvoudige manier te participeren in een breed gespreide en professioneel beheerde portefeuille van private equity-beleggingen. Robeco Private Equity heeft een beperkte looptijd. Hierdoor zal het fonds na verloop van tijd het vermogen aan de participatiehouders uitkeren.
Zie www.robeco.com/alternatives voor meer informatie over Robeco Private Equity.

Over Robeco
Robeco biedt producten en diensten aan op het gebied van discretionair vermogensbeheer en heeft een compleet aanbod van beleggingsfondsen voor een groot aantal institutionele en particuliere cliënten wereldwijd. Het productaanbod van Robeco omvat vastrentende en aandelenbeleggingen, evenals gemengde portefeuilles, geldmarktfondsen en alternatieve beleggingen.

De fondsen voor de particuliere markt worden zowel direct door Robeco als door andere financiële instellingen verspreid. Een aantal beleggingsfondsen, inclusief het vlaggenschip Robeco N.V., is genoteerd aan grote Europese aandelenbeurzen zoals die van Amsterdam, Parijs, Frankfurt en Londen.

Robeco bedient haar klanten niet alleen vanuit haar hoofdkantoor in Rotterdam, maar heeft in Europa ook kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland. In de Verenigde Staten heeft Robeco kantoren in New York, Chicago en San Francisco (Weiss, Peck & Greer), Boston (Boston Partners), White Plains (Sage Capital Management) en Toledo (Harbor Capital Advisors). Daarnaast is er een kantoor in Bahrein.

Robeco is het volledig zelfstandig opererende centrum voor vermogensbeheer binnen de Rabobank Groep. De combinatie van de hoogste kredietwaardigheidsbeoordeling volgens de belangrijkste internationale rating agencies en de hoogste Sustainability Cluster Score binnen de bancaire sector geeft aan dat de Rabobank haar beleggers, leden, klanten en werknemers sinds lange tijd grote toegevoegde waarde levert.