Ingezonden persbericht

De Rebbles Group breidt uit met Data Storage Management

IntelliStorage toegevoegd aan De Rebbles Group

NAARDEN, 20040512 -- De Rebbles Group (DRG) heeft het zeer succesvolle en snelgroeiende bedrijf IntelliStorage toegevoegd aan haar bestaande netwerk van snel, gedreven en eigenwijze ICT bedrijven. Met de toevoeging van IntelliStorage aan DRG kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten uit het 'Rebbles netwerk' beter en uitgebreider bediend worden.


IntelliStorage ontwikkelt en integreert automatiseringsoplossingen voor dataopslag- en beheer bij grote ondernemingen, xSP's en internetbedrijven. IntelliStorage is vanuit Nederland actief in verschillende Europese landen. Dankzij strategische overeenkomsten met toonaangevende leveranciers van storage-produkten is IntelliStorage in staat klanten te voorzien van best-of-breed-oplossingen. Deze worden gecompleteerd door de iMAS® Storage SLA Management Toolset van IntelliStorage. Met deze produkten kunnen bedrijven de beheerprocessen van data en dataopslag efficiënt automatiseren, zodat beschikbaarheid gegarandeerd is.

"Met onze Storage Management-centrische concepten hebben we veel succes vooral bij multinationals, behorende tot de bovenste laag van de enterprise markt, zowel in Nederland als in andere Europese landen. Deze bedrijven denken op strategisch niveau aan businesscontinuïteit en consolidatie en ze implementeren ICT oplossingen die hun bedrijfsprocessen waarborgen", aldus Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage. "Deze oplossingen worden ook steeds belangrijker voor het MKB segment waar soortgelijke datamanagement kwesties spelen. Om de diversiteit van deze doelgroep op de juiste manier te kunnen bedienen was het nodig dat IntelliStorage een gelijkdenkende partner vond die al langer een speler is in dit segment van de markt. De mentaliteit en benadering van De Rebbles Group sluit naadloos aan op de manier waarop wij onze klanten bedienen. We kunnen nu profiteren van onze complementaire krachten om een sterkere impact te creëren in de Storage markt", zegt Hyde. "We zijn erg trots om onderdeel te zijn van De Rebbles Group."

"Op dit moment wordt Storage eigenlijk net als gewone ICT infrastructuur aan bedrijven verkocht, sterk produkt gedreven op IT afdelingsniveau met onderscheid op specs niveau", zegt Terence Bruyn, CEO van DRG. "Met de aanschaf van IntelliStorage brengen wij de meest geavanceerde Storage concepten op RvB niveau; en dat is noodzakelijk. Immers, juist zij krijgen direct te maken met wereldwijde juridische veranderingen zoals de Sarbanes Oxley Act en het Basel II akkoord. De inrichting van data architecturen in samenhang met organisatie- en beslissingsstructuren heeft direct invloed op hun bestuurdersaansprakelijkheid."

De Rebbles Group heeft met deze acquisitie haar kennis en kunde van ICT infrastructuren wederom vergroot. Het streven om een state of the art Europese ICT speler te worden voor mid-market bedrijven blijft onveranderd.

De Rebbles Group
De Rebbles Group, opgericht in 1989, is een holdingmaatschappij waartoe verschillende ICT-bedrijven behoren die allen met eenzelfde mentaliteit succesvol in de markt staan. De Rebbles Group symboliseert en regisseert een groepsmentaliteit, waarmee de werkmaatschappijen zich onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders. Snel, gedreven en eigenwijs zijn de eigenschappen die het fundament vormen voor de positionering én de handelswijze van alle werkmaatschappijen.
De bedrijven dit momenteel tot De Rebbles Group behoren zijn BREASE BV, NetVenture BV, OPEX Software BV, Lodeizen van Nierop BV en DMyoU BV. De Rebbles Group is gevestigd in Naarden. Meer informatie is te vinden op www.rebblesgroup.nl

IntelliStorage
IntelliStorage, opgericht in 2001, levert geavanceerde geautomatiseerde oplossingen op het gebied van data opslag en beheer. IntelliStorage heeft meerdere strategische partnerships met toonaangevende leveranciers op het gebied van Storage, waardoor ze haar klanten kan bedienen met de best-of-breed oplossingen. Met de produktenset van IntelliStorage (iMAS® Storage SLA Management) kunnen bedrijven hun opslag en data processen automatiseren met gegarandeerde beschikbaarheid. IntelliStorage, gevestigd in Oude Meer, is actief in verschillende Europese landen. Meer informatie is te vinden op www.intellistorage.com




Ingezonden persbericht