Ingezonden persbericht

Tijd voor attractief nieuw kennisinzicht

Unit 4 Agresso On Tour 2004

13 mei t/m 17 juni:

Assen, Rotterdam, Aalsmeer, Burgh-Haamstede

Kaatsheuvel, Amersfoort, Arnhem, Landgraaf

Sliedrecht, 23 april 04 Vanaf 13 mei maakt Unit 4 Agresso een tournee langs acht evenementenlocaties in Nederland. Tijdens deze Tour zal bezoek aan deze locaties nog attractiever zijn dan gebruikelijk, omdat Unit 4 Agresso de bezoekers verrassend nieuwe zaken toont. Zoals nieuwe productmodules uit de Unit 4 Multivers-lijn op gebied van projectmanagement, service en onderhoud. Een nieuwe module voor het contante betalingsverkeer, waarmee volledige integratie ontstaat tussen de elektronische kassa, de pinautomaat en de boekhouding. Met behulp van een eenvoudige touch screen worden alle kassatransacties en pinbetalingen direct verwerkt. Dit met zeer grote nauwkeurigheid zonder kans op doublures in de verslaglegging. Er zijn demonstraties van de laatste generaties bedrijfssoftware en vele attractieve mogelijkheden om van uw huidige software eenvoudig over te stappen op de Unit 4 Multivers-productlijn.

Een uitgebreide kennismaking&

Bezoekers krijgen de mogelijkheid, uitgebreid kennis te maken met methodes voor het snel en efficiënt afhandelen van de verplichte administratie; soepele gegevensuitwisseling met uw accountant of administratiekantoor; het eenmalig invoeren van basisgegevens voor gebruik binnen alle modules; het eenvoudig vervaardigen van uitgebreide overzichten en diepgaande analyses m.b.t. uw bedrijfsvoering en nog veel meer echt bedrijfsgerichte oplossingen en doorgroeimogelijkheden. Deze kennismaking vindt bovendien plaats in de sfeer van een echte markt, waarbij over veel kan worden onderhandeld.

&met een geheel eigen marktkarakter

Het marktkarakter van de Tour zal ondermeer tot uitdrukking komen in het tijdens deze dagen gevoerde prijsbeleid, waarbij voor vele interessante producten extra kortingen gelden. Over de prijs valt te onderhandelen volgens het marktprincipe van handjeklap. Tijdens de Tour vormt prijs dus niet meer de doorslag. Bezoeker kiezen gewoon voor kwaliteit en de functionaliteit die hen goeddunkt. Voor die bedrijven die onlangs hebben geïnvesteerd in nieuwe software en ontevreden zijn blijft ook tijdens de Tour de gratis overstap op Unit 4 Multivers mogelijk.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven per e-mail: mkb@unit4agresso.com, via de website www.bestesoftware.nl of telefonisch via het kostenloze nummer 0800 844 44 44. Inschrijving vooraf garandeert u dat wij aan uw bezoek de nodige aandacht kunnen geven.

Datum

Locatie

Plaats

Mei

13 mei

TT-Circuit

Assen

18 mei

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

25 mei

Event Centre

Aalsmeer

27 mei

Neeltje Jans

Burgh-Haamstede

Juni

3 juni

Efteling Hotel

Kaatsheuvel

8 juni

Dierenpark Amersfoort

Amersfoort

15 juni

Openluchtmuseum

Arnhem

17 juni

SnowWorld

Landgraaf

De Unit 4 Multivers productlijn biedt gebruiksvriendelijke financiële en logistieke oplossingen voor bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf. Hij is reeds geruime tijd op de markt en wordt regelmatig van nieuwe uitvoeringen en uitbreidingmogelijkheden voorzien. Zo werd onlangs een speciale versie voor de Internetwebwinkel ontwikkeld: Websolutions. Hiermee kunnen bedrijven zelf een aantrekkelijke webwinkel openen, waarvan alle transacties in de vertrouwde en bekende omgeving administratief worden verwerkt. De Unit 4 Multivers lijn kent ondermeer modules op gebied van logistiek, artikel,- debiteuren- en relatiebeheer, warehousing en e-commerce. Hij wordt door gebruikers als stabiel, eenvoudig en makkelijk in gebruik ervaren.

Unit 4 Agresso Software BV is een onderdeel van Unit 4 Agresso NV dat zich speciaal richt op het Midden en Kleinbedrijf. Kennis en behoeften van deze specifieke markt zijn voor deze divisie steeds maatgevend bij de verdere ontwikkeling van het producten- en dienstenaanbod. Ook met de verschillende organisatievormen in MKB-land wordt rekening gehouden. Zo kent Unit 4 Multivers lichte en zwaardere uitvoeringen, voor kleine en grotere organisaties binnen het MKB. Ook is er een speciaal pakket voor accountants. Alle pakketten vereenvoudigen en ondersteunen taken op gebied van financiën, handel, logistiek, project- en relatiebeheer.

Informatie voor de pers:

Unit 4 Agresso Software BV - Fred Loos tel 0184 44 44 44 e-mail: fred.loos@unit4agresso.com

Co Gersen tel. 020 416 11 55 e-mail: backstage.comco@inter.nl.net