Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 6 februari 2004

Verkiezing 'Manager Financiële Administratie 2004'

AMERSFOORT - Tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie, dat 13 mei in de Rotterdamse Doelen plaatsvindt, wordt bekendgemaakt wie de prijs Manager Financiële Administratie 2004 wint. De verkiezing is een initiatief van de Associatie voor Praktijkexamens te Amersfoort, in samenwerking met Uitgeverij Rendement te Rotterdam. De inschrijving is deze week van start gegaan. De prijs bestaat uit een award en een bedrag van 2.500 euro.

Vorig jaar ging de titel naar Keti van Paassen (32), controller bij Bouwmaatschappij Niron te Utrecht. "Zij bekleedt inmiddels de functie van financieel directeur binnen het bedrijf", zegt directeur Theo van Boekel van de Associatie voor Praktijkexamens. "Dat toont aan dat het winnen van deze titel een enorme stimulans betekent voor je carrière. En het is natuurlijk uitstekend voor de PR van je bedrijf."

Kandidaten voor de titel kunnen zichzelf aanmelden via de speciale website www.associatieaward.nl, maar kunnen ook worden aangemeld door hun werkgever. De inschrijvingstermijn loopt tot 1 maart. Uit de genomineerden kiest een jury de winnaar van de titel Manager Financiële Administratie 2004. De juryleden zijn vertegenwoordigers van organisaties van werkgevers en werknemers, accountants en organisatieadviseurs.

Naast de verkiezing van de Manager Financiële Administratie 2004 zullen tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie veel onderwerpen uit de dagelijkse praktijk aan bod komen, zoals nieuwe boekhoudregels, persoonlijke effectiviteit en debiteurenbeheer.

De Associatie voor Praktijkexamens neemt jaarlijks 50.000 examens af. De Associatie is al bijna zestig jaar een onafhankelijke exameninstelling op het gebied van boekhouding en financiële administratie.

Uitgeverij Rendement geeft vakbladen met een praktische inslag uit, zoals Financieel Rendement en Fiscaal Rendement.

Kandidaten voor de titel 'Manager Financiële Administratie 2004' kunnen zichzelf aanmelden/aangemeld worden via de website www.associatieaward.nl

Voor aanmelding of informatie over het Nationaal Congres Administratie kan contact worden opgenomen met Rendement Uitgeverij, tel. 010-2433933; e-mail: m.hoogerwerf@rendement.nl

Noot voor de redactie (