ChristenUnie


André Rouvoet en Jan Mulder Live en in Concert Barneveld 13-05-2004

Locatie: Bethelkerk, Groen van Prinstererlaan 2

Tijd: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)

Toegang: vrij

Foto André Rouvoet en Jan Mulder
Onder de titel Live & in Concert komen André Rouvoet, fractievoorzitter van de ChristenUnie en pianist Jan Mulder op D.V. donderdag 13 mei naar de Bethelkerk in Barneveld. Deze unieke combinatie belooft een interessante avond voor zowel jong als oud. Ook de Barneveldse ChristenUnie fractie komt aan bod in een debat onder leiding van EO-presentator Menno Helmus. In de pauze (30 minuten lang!) hebben jongeren de mogelijkheid om rechtstreeks in debat te gaan met André Rouvoet. De toegang is gratis!

Vanwege de zeer succesvolle ledenwerfactie van de Barneveldse kiesvereniging (van 370 naar 510 leden in 6 weken tijd) heeft André Rouvoet spontaan aangeboden naar Barneveld te komen. André Rouvoet, winnaar van de Thorbeckeprijs voor politieke welsprekendheid, spreekt over ChristenUnie in beweging.

Jan Mulder, pianist, bedacht voor zijn nieuwste album Grandezza een zeer spectaculair muzikaal concept. Hij speelt samen met 48 topmusici van The London Orchestra 12 nieuwe composities en de 4 klassieke toppers. Grandezza is een cd die emoties losmaakt. Donderdag 13 mei speelt hij met professionele geluidsapparatuur, bij de sounds van The Londen Orchestra. Alleen hierom al is deze avond een bezoekje waard!

Naast beide prominenten komt Menno Helmus, tv-maker, presentator en voorganger naar deze avond. Hij is o.a. bekend van het praatprogramma "Man/Vrouw" en HelpDesk Live. Menno leidt het debat met de ChristenUnie fractieleden.

In de pauze is er de mogelijkheid voor jongeren (12 tot 28 jaar) om in debat te gaan met André Rouvoet over zelf aangedragen onderwerpen zoals: Jeugd en roken meer belasten? Pistolen op scholen een ramp - of is het niet zo erg? Leeftijd rijbewijs auto omlaag en van de brommer omhoog?.

Aan het einde van de avond krijgt een stichting voor algemeen belang (hulp aan minderbedeelden, gehandicapten, vluchtelingen, o.i.d) de gelegenheid om fondsen en of donateurs te werven. Deze stichting krijgt een stand in de zaal, spreektijd en de mogelijkheid in onze lokale nieuwsbrief een artikel te plaatsen. Veel leden van de ChristenUnie zijn betrokken bij vrijwilligerswerk voor een groot aantal stichtingen. De leden mogen een motivatiebrief aan het bestuur sturen waarom juist hún stichting deze gelegenheid zou moeten krijgen.

Kortom een avond die u niet mag missen! Zie voor meer informatie www.barneveld.christenunie.nl

---